Mentos bedrukken

Waarom Mentos bedrukken? Voor het begin van Mentos moeten we terug gaan naar 1932. In dit jaar reizen de broers Izaak en Pierre van Melle naar Polen vanwege geruchten over een zachte fruitcaramel. Dit idee bracht hen op het geniale product: Mentos! In de jaren en deccenia sindsdien zijn er enkele dingen veranderd. Eén ding wat echter niet veranderd is, is de fantastische kwaliteit. Over de hele wereld is Mentos een ware hit. Bij Joinz geven wij jou de kans om hier op in te spelen met jouw bedrijf. Bij elk product kan jij de wikkel of verpakking bedrukken met jouw tekst of logo. Op deze manier houdt jij de top kwaliteit van Mentos. En zorg jij ervoor dat jouw bedrijf onlosmakelijk verbonden is met deze kwaliteit! 
Bij deze producten weet je dus zeker dat het erg geliefd zal zijn! Mocht je nog vragen hebben? Wacht dan niet en stel deze aan ons via de mail, telefoon of chat.
View as Grid List

5 Items

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

5 Items

per pagina
Set Descending Direction

Kijk wat voor effect Mentos heeft op de mensen om je heen!

Alles dat je moet weten over Mentos bedrukken

Als je op zoek bent naar een verfrissende giveaway, kom je al gauw bij Mentos uit. Iedereen wordt hier immers vrolijk van! Mentos zijn uitermate geschikt om uit te delen op evenementen, maar kunnen ook leuk op een balie of in een wachtkamer worden neergezet. Door de mentos te bedrukken met reclame, verbind je jouw bedrijf automatische aan de bekendheid en goede kwaliteit van Mentos!

Welke Mentos kan ik laten bedrukken?

Joinz biedt Mentos in verschillende soorten en maten. Hierdoor kun jij zelf de Mentos kiezen die het beste bij jouw bedrijf en promotie-actie past. Bij het kiezen van de juiste Mentos voor jouw doeleinde is het belangrijk te bedenken welke bedrukking je wilt. Sommige Mentos worden namelijk helemaal rondom en full color bedrukt, terwijl anderen op een vaststaande plek een bedrukking in enkele kleuren krijgen. 
Een populaire optie is uiteraard de klassieke rol Mentos. De rol Mentos kan geheel bedrukt worden met jouw gepersonaliseerde wikkel in full color. Hierdoor zal jouw bedrijfslogo er zeker uitspringen! Een andere populaire optie om te personaliseren is de Mentos kauwgom. Deze heerlijk verfrissende kauwgom is een ontzettend leuke weggever op beurzen of andere evenementen. Doordat kauwgom vaak gedeeld wordt, vormt het een ideaal reclamemiddel! Liever een ander soort kauwgom? Kijk dan bij ons assortiment kauwgom bedrukken

Wat zijn de voordelen van gepersonaliseerde Mentos?

  • Origineel reclamemiddel

  • Brengt een lach op ieders gezicht!

  • Leuk om neer te zetten op de balie of in de wachtkamer

  • Goede kwaliteit

  • Lang houdbaar

  • Full color bedrukking 

  • Geen verzendkosten

  • Geen bedrukkingskosten

Bedrukte Mentos bestellen

Wanneer je hebt gekozen welke Mentos het beste bij jouw reclame doeleinde past, vraag je eenvoudig via de website een offerte aan. De offerte heb je al binnen 10 seconden. Hierna kun je of zelf een ontwerp aanleveren, of je ideeën aan onze designer doorgeven waarmee een vrijblijvend ontwerp op maat zal worden gemaakt. Pas wanneer jij helemaal tevreden bent, zal het productieproces van start gaan. Voor vragen of opmerkingen kun je ons altijd bellen, mailen of een berichtje sturen via de chatfunctie.