Handcrème bedrukken

Tijdens de koude periodes in het jaar krijgen veel mensen last van droge handen. Ook in de zomer hebben velen te maken met droge huid, denk maar aan het afpellen na een beetje zonnen of de droogte na een warme douche. Een goede handcrème kan deze pijn verlichten en soms zelfs voorkomen. Bij het slecht verzorgen van de huid kunnen hier kloven ontstaan en kan de huid ruw worden en barsten. De oplossing is een goede handcrème aanschaffen en hier dagelijks gebruik van maken zodat deze kwaaltjes zich niet kunnen voordoen. Om deze reden kijken wij altijd goed naar de kwaliteit van onze producten bij Joinz. Al onze producten zijn dermatologisch getest en geproduceerd in Duitsland. Door de handcrème te bedrukken geef jij echt jouw eigen touch aan de producten!

View as Grid List

5 Items

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

5 Items

per pagina
Set Descending Direction

Alles wat je moet weten over handcrème bedrukken

Wil jij een handig en chique cadeau geven? Een bedrukte handcrème is daar uitermate geschikt voor! Door een handcrème cadeau te doen, laat jij als bedrijf zien dat je erg stijlvol bent. Elke handcrème is te bedrukken met jouw eigen logo of tekst, waardoor jij echt jouw eigen draai kan geven aan de producten. Door ons diverse aanbod zit er ook zeker wat bij voor jouw bedrijf!

Waarom handcrème bedrukken bij Joinz?

  • Gespecialiseerd in relatiegeschenken
  • Gratis offerte
  • Scherpe prijzen
  • Bevat shea butter en aloë vera
  • Zonder parabenen en paraffine
  • Dermatologisch getest
  • Geproduceerd in Duitsland
  • Snelle levertijd

Handig: Mini Flacon handcrème

Deze Mini Flacon handcrème heeft een mooi en luxe uiterlijk. De Mini Flacon is een echte eyecatcher. Door de Mini Flacon te bedrukken met jouw eigen logo of tekst kan je hier op een prachtige manier op in spelen. Dit product is verder erg handig, omdat het formaat zo is dat je de handcrème mee kan nemen op reizen, maar dat hij ook nog in de kleinste handtas past. De handcrème is geschikt voor elke leeftijd en doelgroep. 

Populair: Handcrème 50 ml - volledige bedrukking

De handcrème 50 ml - volledige bedrukking is niet zonder reden één van ons meest populaire producten. De handcrème heeft een luxe en stijlvol uiterlijk. Dit uiterlijk kan jij nog beter maken door jouw eigen logo of tekst te bedrukken op de tube. Dit kan volledig rondom en kan in 1 kleur, 2 kleuren of full colour.  In het verleden is gebleken dat relaties onwijs blij zijn als zij dit geschenk ontvangen. Het is voor alle doelgroepen erg geschikt!