Golf tees bedrukken

Voor de perfecte eerste slag kan je terecht bij Joinz! Wij bieden bij Joinz tees aan in meerdere soorten en maten. Door deze tees weet jij zeker dat jouw eerste slag straks perfect is. Al onze tees zijn te bedrukken met jouw eigen logo of tekst. Door deze tees weg te geven aan jouw relaties of gasten doe jij daarnaast op een leuke en originele manier reclame voor jouw bedrijf! Elke keer als jouw relaties de baan op zullen stappen, zullen zij herinnerd worden aan jouw bedrijf. Ook zullen hun golfpartners in contact komen met jouw bedrijf, waardoor jouw bedrijf nog meer naamsbekendheid krijgt.

View as Grid List

5 Items

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

5 Items

per pagina
Set Descending Direction

Alles wat je moet weten over golf tees bedrukken

Hieronder vind jij alle informatie die je moet weten over het bedrukken van golf tees. Bij Joinz kan je al tees bestellen vanaf 500 stuks. Tees zijn een ideaal geschenk, maar kunnen ook erg goed worden ingezet als giveaway bij een beurs of evenement. Ook kan je de tees goed combineren met onze pitchforks of golfballen. Op die manier maak jij jouw set echt helemaal compleet!

Populair: Houten tee 54 mm

De houten tee is een echte klassieke en kwalitatief goede tee. Met deze houten tee kan jij jouw eerste slag perfect slaan! De tee zorgt ervoor dat jouw bal iets minder weerstand heeft, zodat jij bijvoorbeeld meer spin kan meegeven. De tee is perfect als giveaway op een evenement of beurs. Ook kan de tee voor eigen gebruik zijn of als geschenk aan relaties of gasten. De tee is beschikbaar in veel verschillende kleuren. Ook kan de tee bedrukt worden in 1,2 of 3 kleuren.

Handig: Polybag met 20 bedrukte tees

Een tee is een vereiste voor een goede eerste slag bij golf. Door deze bedrukte tees zullen veel mensen tijdens hun eerste slag herinnerd worden aan jouw bedrijf. Jij kan namelijk jouw eigen logo of tekst bedrukken op de voorkant van de tee. De tees zijn daarnaast in 10 kleuren beschikbaar. Zo kan jij ervoor zorgen dat jouw tee straks op de golfbaan nog meer opvalt. De polybag bevat 20 tees, waardoor jouw relaties ook even vooruit kunnen met jouw geschenk. Wacht dus niet langer en sla met jouw bedrijf een goede slag!

Luxe: Blikje met 12 tees van 70 mm

Ben jij op zoek naar een chique geschenk dat erg geliefd is? Dan ben je met dit blikje met 12 tees van 70mm aan het juiste adres! Het blikje kan met full colour doming bedrukt worden. Hier kan jij dus bijvoorbeeld jouw logo op bedrukken. Door de doming is de luxe uitstraling ook blijvend! Het blikje bevat 12 tees gemaakt van bamboe hout. Hierdoor hebben de tees een mooie rustieke uitstraling en zijn ze van hoge kwaliteit. De tees zijn op de zijkant te bedrukken met jouw eigen tekst. Je kan bij de tees kiezen uit wel 10 verschillende kleuren. Kies dus een kleur die goed bij jou bedrijf of product past om zo nog meer aandacht te trekken voor jouw reclame.

Waarom tees laten bedrukken bij Joinz?

  • Ideale giveaway
  • Sportief geschenk
  • Lage minimale afname
  • Scherpe prijzen
  • Vrijblijvende offerte
  • Gratis ontwerp
  • Goed te combineren met andere producten