Duurzame BIO poncho's bedrukken met logo

Duurzame poncho’s - trotseer de regen met liefde voor de natuur en een goed geweten. Laat Bio-afbreekbare poncho’s bedrukken met logo voor een evenement/festival/bedrijfsuitje of natuurlijk als giveaway.

 BIO-regenponcho's zijn veel beter dan de plastic poncho's met logo. Beide materialen houden je droog, zijn duurzaam en kunnen meerdere keren worden hergebruikt. Maar onze ecologisch verantwoorde poncho’s doen meer. Ze zijn biologisch afbreekbaar &  composteerbaar, wegen bijna niks, ademen en laten waterdamp door. Je transpireert niet in onze biologische regenponcho. Een duurzame poncho bedrukt met jouw logo is goed voor het milieu, en fantastisch voor jouw bedrijfsreputatie. Laat iedereen zien dat jij maatschappelijk verantwoord onderneemt.

View as Grid List

5 Items

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

5 Items

per pagina
Set Descending Direction

Duurzame poncho laten bedrukken?

Voordelen

  • De duurzame poncho’s zijn 100% biologisch afbreekbaar
  • Poncho’s gemaakt van maiszetmeel ademen beter dan traditionele poncho’s. Je gaat dus echt niet zweten.
  • Duurzame poncho’s zijn lichter en zitten dus een stuk lekkerder.
  • Worden standaard geleverd met het keurmerk “OK Compost”, zodat mensen zien dat de poncho goed is voor het milieu.

Duurzame poncho bedrukt voor festivals & evenementen

Voor grote festivals of buitenevenementen kun je bij ons terecht. Door onze grote productiecapaciteit kunnen we gerust 25.000 of meer bedrukken. Op de productpagina’s kan je de prijzen zien t/m 25.000 stuks. Voor een grote bulkbestelling kun je natuurlijk contact met ons opnemen zodat we de zaken goed kunnen doorspreken.

100% biologisch en composteerbaar

Onze duurzame regenponcho’s zijn gemaakt van het natuurlijke product maiszetmeel. Op de poncho’s wordt standaard het keurmerk “OK Compost” gedrukt. Dit betekent dat ze biologisch afbreekbaar zijn in een industriële composteerinstallatie. Dit geldt voor alle componenten, inkten en additieven. Ook de verpakkingen worden gemaakt van maiszetmeel en dragen dus bij een goed milieu.

Let op: De poncho’s hebben een houdbaarheidsdatum van 2 jaar. Daarna worden de poncho’s omgezet in h20 en co2.

Maiszetmeel de grondstof van de bio poncho's

Duurzame poncho met jouw logo? Goed voor je bedrijfsimago!

Steeds meer bedrijven vinden het belangrijk om verantwoord te ondernemen. Dit houdt onder andere in dat jouw bedrijf de natuur niet overbelast en maatregelen neemt die het milieu beschermen.

Met een Bio poncho trotseer je de regen met liefde voor de natuur en een schoon geweten. Voor bedrijven en (grote) evenementen is het een uitstekend idee om het logo op de poncho te laten bedrukken. Jouw bedrijf staat dan bekend als verantwoordelijk & milieubewust wat een goede invloed heeft op je bedrijfsimago. Ook om deze reden maken 80% van de bedrijven de switch van plastic poncho’s met logo naar bio poncho’s.

Afname hoeveelheid

Poncho’s kleine oplage

Voor kleinere evenementen kan je de BIO poncho in neutrale kleur bestellen. De minimale afname van deze poncho is namelijk 500 stuks.

Grote oplage

Voor grote festivals kunnen we biologische poncho’s bedrukken in jouw eigen kleur. De poncho komt dan helemaal overeen met de huisstijl van jouw bedrijf. Wil je graag weten hoe dit eruit ziet? Neem voor een gratis ontwerp graag even contact met ons op. Deze poncho leveren we vanaf 1000 stuks.