Filter
9 Producten

Wijnkist Prosecco

 • Bezorgd op 04-06
 • Vanaf 12 stuks

Vanaf € 18,10

Budget

Wijnkist Tempranillo

 • Bezorgd op 04-06
 • Vanaf 12 stuks

Vanaf € 10,50

VINBOX

 • Bezorgd op 11-06
 • Vanaf 25 stuks

Vanaf € 8,08

Wijnkist rode + witte wijn

 • Bezorgd op 04-06
 • Vanaf 12 stuks

Vanaf € 18,95

Duurzaam

Château Bamboo wijngeschenkset

 • Bezorgd op 11-06
 • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 26,39

Château wijngeschenkset

 • Bezorgd op 11-06
 • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 21,79

Wijnkist met 3 flessen

 • Bezorgd op 04-06
 • Vanaf 12 stuks

Vanaf € 26,95

Duurzaam

TARDOR

 • Bezorgd op 11-06
 • Vanaf 1 stuks

Vanaf € 22,50

WineWood wijnkistje

 • Bezorgd op 11-06
 • Vanaf 30 stuks

Vanaf € 8,57

Alles wat je moet weten over een wijnkist graveren

Jouw klassieke geschenk wat opfleuren? Laat Joinz jouw wijnkist graveren met logo! Een kist met wijn is een zeer geliefd geschenk dat door bijna iedereen wel wordt gewaardeerd. Met een gepersonaliseerde wijnkist maak je dit geschenk nog net wat unieker! Laat bijvoorbeeld jouw logo of een mooie boodschap in de wijnkist graveren. Zo geef je een klassiek, maar toch origineel cadeau!

Wijnkist bedrukken of graveren

Heb je een mooie wijnkist uitgekozen maar vraag je je af: ‘Welke bedrukking past het beste bij mijn wijnkist?’ Om je op weg te helpen lichten we hieronder de twee meest populaire bedrukkingen uit.

De meest populaire ‘bedrukking’ voor wijnkisten is lasergravering. Een wijnkist met logo laten graveren is meestal het voordeligst. Daarnaast heeft een wijnkist met gegraveerd logo een chique en warme uitstraling. Ben je benieuwd hoe jouw gegraveerde wijnkist er uit komt te zien? Vraag dan een gratis ontwerp aan!

De welbekende tampondruk wordt vaak gebruikt bij het bedrukken van wijnkisten. Tampondruk is kort gezegd een inktbedrukking van hoge kwaliteit. Je kan wijnkisten bedrukken met 1 tot 5 kleuren. Een wijnkist laten bedrukken is ideaal wanneer je jouw logo in kleur op de wijnkist wil laten bedrukken.

Houten wijnkist bedrukken

Jouw wijnkist bedrukken met logo? Met een gepersonaliseerde wijnkist maak jij je relaties en medewerkers zeker blij! Het deksel van de wijnkist wordt door ons gegraveerd met jouw logo of de door jouw gewenste tekst. Deze tekst krijgt een prachtig reliëf waardoor deze in elegante houtkleuren duidelijk uitkomt op jouw wijnkistje. Je kiest zelf of je jouw logo zo groot mogelijk, of juist minimalistisch klein in het kistje wilt laten graveren. Onze ontwerper helpt je graag jouw ideeën waar te maken!

Waarom een gepersonaliseerde wijnkist?

 • Een klassiek geschenk in een origineel jasje!

 • Jouw logo gegraveerd in het deksel

 • Al vanaf 12 stuks

 • Elegant en natuurlijk

 • Zelf de wijn kiezen

 • Uniek en persoonlijk!

 • Wijn met eigen etiket

 • Supersnel geleverd (al binnen 5 werkdagen!)

Wijnkist voor 1, 2 of 3 flessen

De wijnkisten van Joinz komen in diverse maten. Vul jij je bedrukte wijnkist met 1, 2 of 3 flessen wijn? Of ga je voor een wijnkist voor een heerlijke prosecco? Joinz bedrukt wijnkistjes voor al jouw wijnen!

Wijnkist bedrukken met logo

Zelf wijnkist samenstellen

Je kunt bij Joinz zelf een wijnkist samenstellen. We hebben diverse kwaliteitswijnen en mousserende wijnen. Je kunt wijn met eigen etiket in je gegraveerde wijnkisten bestellen. Op die manier kan je een wijnkistgeschenk dus volledig in een eigen jasje stoppen.

Een 1-fles wijnkist is een voordelig geschenk en al verkrijgbaar vanaf €9,20. Een gegraveerde 1-fles wijnkist is niet duur, maar wel een heel mooi geschenk om je collega’s mee te verrassen tijdens de feestdagen.

De 2-fles wijnkist met gravering heeft is een echte klassieker. Maak een wijncombinatie van een rode en een witte wijnfles. Op die manier krijgen zowel de witte als de rode wijn liefhebbers hun favoriete wijn.

De 3-fles wijnkist is een geschenkverpakking voor de echte wijnliefhebber! Maak zelf een selectie van 3 flessen wijn en laat deze in een gegraveerde 3-fles wijnkist verpakken. Met een 3-fles wijnkist leg je je relaties echt goed in de watten. Een geschenk dat ze niet snel zullen vergeten!

Een nieuwjaarsborrel, een opening of een ander feestelijk evenement? Laat dan prosecco wijnkisten graveren met logo! Laat een Italiaanse prosecco in een bijpassende wijnkist verpakken. Een gegraveerde wijnkist voor prosecco kan dienen als relatiegeschenk om een nieuwe deal te verzegelen, of om een jubileum te vieren.

Kerstpakket wijn

Een fles wijn is hét klassieke kerstgeschenk, maar met een heel wijn kerstpakket maak jij zeker de blits op de werkvloer. Jouw werknemers en relaties zullen zich zeker verwend voelen met een gepersonaliseerd wijn kerstpakket! De gepersonaliseerde wijnkistjes hebben een stijlvolle en natuurlijke uitstraling. Door hun vulling van houtwol raken de wijnflessen niet beschadigd en worden zij elegant tentoongesteld. Bestel nu jouw wijn kerstpakketten bij Joinz!

Wijnkist personaliseren

Je kunt de wijnkist personaliseren door zelf de gravering uit te kiezen. Bedenk bijvoorbeeld of je jouw logo heel groot op de wijnkist wilt, of dat je voor een minimalistische look met een klein logo gaat. Daarnaast wordt jouw wijnpakket nog extra gepersonaliseerd doordat de flessen bedrukt worden met jouw eigen etiket! Hierdoor creëer je een nog unieker totaalplaatje!

Wijnfles met eigen etiket

De bedrukte wijnkist wordt gevuld met één tot drie wijnen. Standaard zijn dit de Tempranillo, de Merlot en de Sauvignon Blanc, maar je bent ook vrij om een andere wijn uit te kiezen. De wijnen zijn altijd met een speciaal voor jou ontworpen etiket, waardoor jouw pakket een nog unieker geschenk wordt! Het etiket van de wijnflessen kan helemaal in jouw huisstijl worden ontworpen. Dit hoef je niet zelf te doen, onze designer helpt je hier graag bij.

Levertijd

Binnen 5 werkdagen heb jij jouw gepersonaliseerde wijnkistjes al in huis! De bedrukte wijnkistjes bestel je vanaf 12 stuks.

Verzendkosten

Voor verzendingen binnen Nederland rekenen wij €25,- verzendkosten per opdracht. Voor zendingen naar België is dit €35,00 per opdracht.

Gratis ontwerp wijnkist bedrukken

Is je interesse gewekt? Via de website vraag je gratis een offerte aan. Binnen 10 seconden heb je deze al binnen! Onze ontwerper gaat dan aan de slag met jouw ideeën en stuurt je op werkdagen nog dezelfde dag een ontwerp toe. Dit ontwerp is gratis en vrijblijvend en kan nog net zo lang aangepast worden totdat jij helemaal tevreden bent.

Heb je nog vragen? Neem dan even contact met ons op via de mail, telefoon of de chatfunctie op de website!

Lees verder +