Creditcard USB Sticks bedrukken met logo

De creditcard USB stick bedrukken met logo: al vanaf 50 stuks bestel je deze populaire, stijlvolle USB stick. De creditcard USB stick is niet voor niets zo populair. Doordat de USB stick de vorm heeft van een creditcard, past deze gemakkelijk in je portemonnee. Zo heb je dus automatisch altijd een USB stick bij je! Doordat de creditcard USB veelvuldig gebruikt wordt, is het een leuk en onwijs handig relatiegeschenk. USB creditcard bedrukken: De creditcard USB sticks kunnen dubbelzijdig en full-colour bedrukt worden. Dankzij het ruime drukoppervlak heeft de USB stick met full-colour bedrukking een indrukwekkende uitstraling. Benieuwd hoe jouw creditcard USB stick met logo eruit komt te zien? Stuur ons je logo en ontvang binnen 4 uur een gratis ontwerp >

View as Grid List

4 Items

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

4 Items

per pagina
Set Descending Direction

USB creditcard bedrukken met logo

USB creditcard bedrukken met logo? Een creditcard USB stick is een populair promotiemiddel. De kaart lijkt op een creditcard, maar bevat een dunne USB stick die uit de kaart kan worden geschoven. Door zijn handige formaat past deze USB stick makkelijk tussen de andere pasjes in je portemonnee. Zo heb je altijd een USB stick bij de hand!

Soorten & Maten

Joinz biedt kaart USB sticks in verschillende vormen. De standaard creditcard USB heeft, zoals je vast al raadt, ongeveer dezelfde afmetingen als een standaard creditcard. Daarnaast biedt Joinz ook een creditcard in een kleiner formaat: de Mini creditcard USB. Voor bedrijven met ronde logo’s is de Flip USB  een leuke optie. Op deze ronde USB stick komen cirkelvormige logo’s perfect uit! Alle kaart USB sticks zijn 1,5 mm dik waardoor ze allemaal gemakkelijk in je portemonnee passen.

Bedrukkingsmogelijkheden

Ieder logo of plaatje kan op de creditcard USB stick worden gedrukt. Dankzij het grote drukoppervlak is er zelfs ruimte om een foto op de stick te drukken! De sticks kunnen 1 kleur tot full-colour bedrukt worden. Ook kun je bijvoorbeeld de creditcard USB laten bedrukken met je contactgegevens. Zo heb je een super leuk en origineel visitekaartje!

Creditcard USB bestellen

Jouw gepersonaliseerde creditcard USB bestellen is een simpel proces en kan al vanaf 50 stuks. Vraag via de website eenvoudig een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! Daarna sturen we je ontwerp dat helemaal aansluit bij je wensen. Schroom niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt.

Levertijd

De levertijd van de creditcard USB sticks met bedrukking bedraagt 10 werkdagen. Na akkoord van jouw kant wordt het productieproces gestart. Na het bedrukken van de USB sticks worden jouw bestanden geüpload (indien gewenst). En vervolgens worden ze verzonden.

Verzendkosten

Joinz rekent voor jouw pakketje sticks geen verzendkosten. Hierbij maakt het niet uit hoeveel je besteld de verzendkosten zijn voor ons.

Gratis ontwerp

Nadat je een offerte hebt aangevraagd, stuur je ons de bestanden van jouw logo of plaatje. Wij sturen je dan binnen 4 uur een vrijblijvend ontwerp toe. Dit ontwerp kan nog aangepast worden, zodat de creditcard USB stick uiteindelijk helemaal aan jouw wensen voldoet. Nadat jij het uiteindelijke ontwerp hebt goedgekeurd, zal het productieproces van start gaan.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan om jouw creditcard USB sticks te bedrukken!