Blond bier 750ml met eigen etiket

Waarom blond bier 750ml ?

Ben jij op zoek naar een veelzijdig en verfrissend relatiegeschenk? Met dit blonde bier 750ml ben je aan het juiste adres! Het blonde bier is ideaal als giveaway op een beurs of evenement. Ook kan je het blonde bier goed inzetten tijdens de vrijdag middag borrel op jouw werk! Daarnaast is het een fantastisch geschenk voor jouw relaties of klanten. Dit blonde bier is een heerlijk toegangelijk biertje. Hij kan gebruikt worden als echte dorstlesser, maar ook als aperitief. Het label op de voorkant is volledig te bedrukken met jouw eigen foto, afbeelding of tekst. Hier komen geen extra kosten bij kijken!

De verzendkosten voor bier bedragen €25,- voor leveringen in Nederland. Voor leveringen naar België en andere landen in de EU wordt per order gekeken naar de verzendkosten.

 

€ 7,95
Op voorraad
SKU
Blond bier 750ml
BULKVOORDEEL
  • Koop 96 voor € 7,75 per stuk en bespaar 3%
  • Koop 150 voor € 7,50 per stuk en bespaar 6%
  • Koop 300 voor € 7,25 per stuk en bespaar 9%

Blend: Hop, gerst, gist en water.

Smaak: Een fris en fruitig blond biertje met een subtiel bittertje van drie verschillende hopsoorten. Bij blond bier wordt erg weinig hop gebruikt. Op deze manier heeft het blonde bier geen bittere smaak. De lichte kleur van blond bier past, net zoals de frisse smaak, helemaal bij het voorjaar en de zomer! 

Afmetingen etiket: 96x71mm (staand fc etiket) + 2mm afloop rondom aanhouden

Minimale afname: 48 stuks

Levertijd: Vijf werkdagen (eventueel sneller in overleg).

Meer informatie
Minimale afname 48 stuks
Levertijd 5 werkdagen