Bier met eigen etiket

Waarschijnlijk al 6500 jaar voor Christus werd in Mesopotamië een vorm van bier gedronken. Hiermee is bier een van de oudste dranken uit de menselijke geschiedenis. Het oudste geschreven recept dat archeologen vonden is het bierrecept! Tegenwoordig is bier de meest gedronken drank ter wereld. Bij Joinz spelen we hier graag op in. Wij hebben veel verschillende soorten bier in ons assortiment. Elk van deze biersoorten heeft iets speciaals en unieks. Al onze biersoorten worden gebrouwen bij lokale bierbrouwers. Door het etiket op de bierflesjes te bedrukken met jouw eigen logo creëer je een origineel en geliefd geschenk. De verzendkosten voor bier bedragen €45 euro binnen Nederland en worden aangeleverd op een pallet.

View as Grid List

7 Items

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

7 Items

per pagina
Set Descending Direction

Alles wat je moet weten over bier met eigen etiket

Als je op zoek bent naar een verfrissend, origineel geschenk voor veel doelgroepen ben je met bier met eigen etiket aan het juiste adres! Bier met eigen etiket kan op veel ontzettend veel momenten worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan de vrijdagmiddag borrel bij jou op kantoor met jullie zelfontworpen bier. Ook is bier met eigen etiket een ideaal en erg geliefd relatiegeschenk. Daarnaast kan je bier met eigen etiket ook gebruiken tijdens een weekendje weg met vrienden. Zo maak je heel veel mooie momenten nog magischer met dit bier. 

Waarom bier met eigen label bij Joinz?

  • Ideaal relatiegeschenk
  • Leuk voor een vriendenweekend
  • Vrijblijvende offerte
  • Gratis ontwerp
  • Geen bedrukkingskosten
  • Gebrouwen bij onze locale bierbrouwerijen
  • Gevarieerd aanbod

Origineel: Bier pakket met eigen etiket

Een bier pakket met eigen etiket is een fantastisch geschenk voor heel veel gelegenheden. Het bier pakket bestaat uit één IPA bier, één Saison bier en één sterk blond bier. Op deze manier is het pakket erg gevarieerd en zit er voor iedereen wat lekkers tussen. Het pakket is goed in te zetten voor een bierproeverij of een borrel op werk. Ook is het pakket ideaal als relatiegeschenk voor jouw gasten of klanten. Op elk flesje zit een etiket dat jij volledig kan bedrukken met jouw eigen logo, tekst of afbeelding.

Populair: Bierflesje pils met eigen label

Ben jij op zoek naar een ontzettend geliefd en origineel relatiegeschenk? Met bierflesje pils met eigen label ben je aan het juiste adres! Pils is de meest gedronken biersoort in Nederland. Onze pils komt van een lokale bierbrouwer en heeft een fantastische en herkenbare smaak. De pils is ideaal aan het eind van een lange werkdag of in het weekend. Het label op de pils kan jij volledig bedrukken in full colour met jouw eigen logo, tekst of afbeelding. Op deze manier zullen jouw gasten, klanten, werknemers of vrienden telkens in contact komen met jouw bedrijf of foto. Zo wordt jouw bedrijf of foto gekoppeld aan de heerlijk verfrissende smaak van pils!

Geliefd: Sterk blond bier met eigen etiket

Op zoek naar een fris en persoonlijk relatiegeschenk? Een sterk blond bier met eigen etiket is precies het geschenk dat jij zoekt! Blond bier is een frisse biersoort die voor elke doelgroep erg toegankelijk is. Bij blond bier wordt erg weinig hop gebruikt. Op deze manier heeft het blonde bier geen bittere smaak. De lichte kleur van blond bier past, net zoals de frisse smaak, helemaal bij het voorjaar en de zomer! Ons blonde bier wordt gebrouwen bij een lokale en zeer gespecialiseerde bierbrouwer. Het bier wordt gebrouwen met een grote dosis sinaasappelschillen, waardoor het bier een erg frisse smaak heeft.

Levertijd & verzendkosten

Bij Joinz vinden wij het belangrijk dat jij als klant snel wordt geholpen. Om deze reden is onze levertijd altijd maximaal 2 weken. Mocht je nou nog twijfelen hoe het bier met eigen etiket er uit komt te zien met jouw logo of afbeelding, dan kan je altijd een gratis ontwerp aanvragen. Onze ontwerpers zullen dan geheel vrijblijvend een ontwerp voor jou maken, zodat jij kan zien hoe prachtig jouw logo er uit komt te zien op de bierflesjes