Filter
1 Producten

LOOPBAND

  • Bezorgd op 01-05
  • Vanaf 50 stuks

Vanaf € 1,01

Zweetbandjes bedrukken

Organiseer je binnenkort een sportief evenement? Of wil je jouw bedrijf promoten op sportieve en hippe manier? Dan ben je bij Joinz aan het juiste adres! Wij bedrukken je sportartikelen & promotiemateriaal met jouw logo. Eén van de populairste promotiemiddelen voor sportevenementen zijn de bedrukte zweetbandjes. Maar wat maakt de bedrukte zweetbandjes nou zo populair? En waarom zou je je zweetbandjes laten bedrukken met logo bij Joinz?

Waarom zweetbandjes bij Joinz bedrukken?

Bedrukte zweetbandjes zijn niet voor niets één van onze bestsellers van dit moment binnen het promotiemateriaal. Een zweetband is een band die het zweet van je voorhoofd opneemt waardoor het niet voor je ogen drupt. Op deze manier kan jij je focussen op één doel: De finish. Een handige gadget voor tijdens het sporten dus, maar ook gaaf promotiemateriaal!

Jouw bedrijf op een sportieve wijze promoten? Ook dan zijn de bedrukte zweetbandjes echt wat voor jou! Deel je bedrukte zweetbandjes uit aan (potentiële) klanten en laat zien dat jouw bedrijf staat voor beweging en een gezonde toekomst. En hoe vet zou het zijn als iedereen op je evenement jouw hippe zweetbandjes met bedrukking draagt? Zo creëer je gegarandeerd een hoop naamsbekendheid!

Joinz biedt een assortiment met diverse zweetbandjes aan. Van polsbandjes met een klein ritsvakje tot opvallende hoofdband. De zweetbandjes van Joinz worden gemaakt van een zachte stof die ontzettend snel water opneemt. Ideaal tijdens een sportieve activiteit! Bovendien zijn de zweetbanden van Joinz verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Laat zo je zweetbanden bedrukken in een opvallende kleur, of juist in neutraal zwart/wit.

Promoottip: Zweetbanden in jouw bedrijfskleur geven je bedrijf een professionele look en maakt je bedrijf direct herkenbaar op een evenement.

Zweetbandjes bedrukkingen

Joinz maakt gebruik van meerdere bedrukkingstechnieken. Zo kiezen wij bij iedere zweetband een bijpassende bedrukking om de beste kwaliteit te leveren. Ben je benieuwd naar het bedrukkingsproces van jouw zweetbanden? Of weet je niet welke bedrukkingstechniek je het beste kan selecteren voor jouw zweetbandjes? Dat is begrijpelijk. Wij hebben daarom de populairste bedrukkingstechnieken voor zweetbandjes uitgelicht om jou een beter inzicht te geven.

De meest voorkomende bedrukkingstechniek voor zweetbandjes is de borduurtechniek. Deze kwalitatieve techniek kan jouw logo zeer gedetailleerd op je zweetbandjes bedrukken. Bovendien kunnen de zweetbandjes worden gewassen zonder dat de bedrukking er af gaat!

Jouw zweetbandjes goedkoop bedrukken? Kies dan de zeefdruk! Deze textiel-bedrukking staat bekend om zijn snelle, voordelige en nauwkeurige werking. De zeefdruk kan jouw logo in meerdere kleuren op je zweetbandjes bedrukken. Over het algemeen geldt voor de zeefdruk: Hoe minder kleuren je nodig hebt voor jouw bedrukking, hoe goedkoper je uitkomt! Ideaal wanneer je jouw logo voordelig in een paar kleuren of in zwart/wit op je zweetbandjes wil laten bedrukken.

Ben je benieuwd hoe jouw bedrukte zweetbandjes er uit komen te zien? Vraag dan vandaag nog een digitaal drukvoorbeeld aan bij onze ontwerpster Sara. Geheel gratis en binnen enkele uren opgestuurd. Heb je nog opmerkingen of eigen ontwerpideeën? Laat het ons gerust weten! Wij beginnen pas met de bedrukking van jouw zweetbandjes als jij 100% tevreden bent.

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van bedrukte zweetbandjes met logo?

De levertijd van bedrukte zweetbandjes met logo is twee weken.

Kan ik mijn logo in kleur op de zweetbandjes laten bedrukken?

Ja! Onze bedrukkingstechnieken bieden diverse kleur-bedrukkingen aan.

Wat is de minimale afname van bedrukte zweetbandjes met logo?

De minimale afname van bedrukte zweetbandjes is 100 stuks

Kan ik een sample ontvangen van mijn bedrukte zweetbandjes?

Je kan alleen een sample bestellen van een zweetbandje zonder bedrukking. Ben je toch benieuwd hoe jouw logo er op de zweetbandjes uit komt te zien? Ontvang dan vandaag nog een gratis digitaal ontwerp!

Lees verder +