Filter
3 Producten

Tube padelballen

  • Bezorgd op 24-07
  • Vanaf 45 stuks

Vanaf € 18,98

Tube padelballen

  • Bezorgd op 24-07
  • Vanaf 45 stuks

Vanaf € 16,68

Tube gekleurde padelballen

  • Bezorgd op 24-07
  • Vanaf 45 stuks

Vanaf € 20,12

Padelballen met logo

Padel is een super moderne sport die pas sinds 1969 bestaat en waar steeds meer Nederlanders kennis mee maken. Fun fact: Zo rond de 75.000 Nederlanders spelen op dit moment padel, maar de padelbond verwacht dat het aantal leden de komende jaren zal verdubbelen!

Padel is dus een moderne sport die enorm groeit. Schenk je zakenrelaties daarom een modern geschenk zoals bedrukte padelballen! Wij bedrukken padelballen of de tube voor padelballen met jouw logo. Met zo een sportief relatiegeschenk voor je zakenpartners ziet iedereen dat jouw bedrijf beweging en gezondheid support.

Padelballen met logo zijn niet alleen een sportief maar ook een ontzettend leuk geschenk! Daag je collega’s en zakenpartners uit op de padelbaan met een tube bedrukte padelballen. Zo creëer je naast een zakelijke ook een persoonlijke band met jouw zakenrelaties. Je relaties onderhouden met een hip geschenk is dus erg belangrijk.

Padelballen bedrukken met logo

Padelballen bedrukken

Ons assortiment bestaat uit diverse padelballen met verschillende drukopties. Ga jij voor een set gekleurde padelballen met logo? Of laat jij een standaard padelballen tube met eigen label bedrukken? Of vind je het lastig om de juiste padelballen met bedrukking te kiezen? Wij hebben de 3 populaire tubes met bedrukking op een rijtje gezet om je verder op weg te helpen.

  • De populairste padelballen tube is de tube waar zowel de ballen als de koker van kunnen worden bedrukt. Deze 3 gasgevulde padelballen kunnen full colour (volledig gekleurd) bedrukt worden met jouw logo. Daarnaast maakt onze ontwerpster Sara een gratis ontwerp van een etiket met jouw logo.
  • Op de 2de plek vinden we de tube gekleurde padelballen. Deze tube bevat 3 padelballen die in 5 verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Ook bij deze padelballen zijn zowel de ballen als het etiket te bedrukken met jouw logo. Verras jij je zakenrelaties straks met vrolijk gekleurde padelballen met logo? Vraag dan vandaag nog een gratis ontwerp aan van jouw tube-etiket.
  • Op een prima 3de plek vinden we de tube padelballen zonder etiket. Deze voordelige padelballen set heeft alleen een bedrukking op de ballen zelf. Hierdoor is deze tube met padelballen volledig budget-proof. Bestel jouw bedrukte padelballen tube met 3 ballen al vanaf €12,50 p/s.
  • Padelballen bedrukken met logo

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van padelballen met logo?

De levertijd van bedrukte padelballen is  4 weken.

Wat is de minimale afname van padelballen?

De minimale afname voor padelballen met opdruk is 45 stuks.

Kan ik een sample ontvangen van mijn padelballen met logo?

Je kan een sample zonder logo bestellen. Ben je benieuwd hoe jouw logo er op de padelballen uit komt te zien? Vraag dan een digitaal ontwerp aan. Gratis en geheel vrijblijvend!

Kan ik ook padelballen zonder bedrukking bestellen?

Je kan ook padelballen zonder bedrukking bestellen. Padelballen zonder bedrukking zijn goedkoper en kunnen soms sneller geleverd worden.

Lees verder +