Filter
6 Producten
Duurzaam

Prosecco met eigen etiket | 375ml

 • Bezorgd op 03-06
 • Vanaf 24 stuks

Vanaf € 6,95

Merlot Klein flesje (250ml)

 • Bezorgd op 03-06
 • Vanaf 36 stuks

Vanaf € 3,75

Duurzaam

Piccolo Prosecco Frizzante (200 ml)

 • Bezorgd op 03-06
 • Vanaf 36 stuks

Vanaf € 3,95

Cava | 200ml

 • Bezorgd op 03-06
 • Vanaf 48 stuks

Vanaf € 3,95

Chardonnay Mini (250ml)

 • Bezorgd op 03-06
 • Vanaf 36 stuks

Vanaf € 3,75

Rose Klein flesje (250ml)

 • Bezorgd op 03-06
 • Vanaf 36 stuks

Vanaf € 3,50

Mini flesjes wijn met eigen etiket

Een feestelijke opening, een nieuwe samenwerking of gewoon een vrijdagmiddagborrel? Vier het met een mini flesje wijn met eigen etiket! Kleine flesjes wijn met jouw etiket zijn er voor jouw grote event of voor een jubileum, maar ook voor een klein feestje zoals een vrijdagmiddagborrel of een nieuwe deal. Het is immers belangrijk om de kleine dingen te vieren!

Een mini flesje met eigen etiket bestellen als relatie-, kerst- of eindejaarsgeschenk? Dan ben je bij Joinz aan het juiste adres!

Een mini flesje champagne, prosecco of cava is één van onze populairste eindejaarsgeschenken. Deze bubbels zijn ideaal om mee te proosten op een voorspoedig nieuwjaar.

Een warm kerstgeschenk bestellen? De mini flesjes rode en witte wijn zijn razend populair tijdens de feestdagen! Vrijwel iedereen houdt wel van een lekker glas wijn op kerstavond. Met een mini flesje wijn met eigen etiket zit je dus altijd goed!

Een goede deal gesloten? Een nieuwe zakenpartner verwelkomen? Of je collega’s zomaar verrassen met een culinair tussendoortje? Een mini flesje wijn is goed voor bijna iedere gelegenheid! Proost met je nieuwe zakenpartners op een goede samenwerking of schenk je collega’s een mini flesje wijn met eigen etiket om je waardering voor hun werk te tonen.

Ben je benieuwd hoe jouw mini flesje wijn met eigen etiket er uit komt te zien? Vraag dan vandaag nog een drukvoorbeeld aan bij onze ontwerpster Sara. Gratis en binnen enkele uren opgestuurd. Heb je zelf een idee over een ontwerp? Stuur deze dan gerust op of neem contact op met onze klantenservice!

mini flesje rode wijn met eigen etiket
Mini flesje witte wijn met eigen etiket
Mini flesje rosé met eigen etiket

Mini prosecco fles met eigen etiket

Een feestelijk evenement? Laat dan mini prosecco flesjes met eigen etiket bedrukken. De prosecco flesjes zijn verkrijgbaar met een inhoud van 200 of 375 ml. De mini prosecco flesjes zijn gevuld met een heerlijke frisse prosecco van uitstekende kwaliteit. De prosecco is licht droog en sprankelend in zijn smaak. Laat de mini prosecco flesjes bedrukken met jouw logo en een plaatje of een foto.

Mini rode wijn fles met eigen etiket

Op zoek naar een voordelig en geliefd kerstgeschenk? Met een mini flesje rode wijn zit je altijd goed! De Merlot van Joinz staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Deze rode wijn heeft een uitgebalanceerde afdronk, en is dankzij zijn soepel smaak multi-inzetbaar. Een mini flesje rode wijn met eigen etiket is één van de bestsellers van Joinz, en krijgt dan ook uitstekende reviews. Benieuwd hoe jouw logo op deze kwalitatieve wijn uit komt te zien? Neem dan snel contact op met onze ontwerpster Sara.

Kleine witte wijn fles met eigen etiket

Een zomers evenement? Een bruiloft of een jubileum? Bestel dan vandaag nog jouw mini witte wijnflesjes met eigen etiket. De 250 ml Chardonnay van Joinz heeft een frisse smaak en een lange maar subtiele afdronk. Een verfrissende wijn voor al jouw evenementen.

Mini flesje cava met eigen etiket

Heb je iets te vieren? Of ben je op zoek naar een passend eindejaarsgeschenk? Ga dan voor de mini cava flesjes met eigen etiket. Cava is een mousserende wijn afkomstig uit Spanje. Een mini flesje cava wordt vaak besteld voor feestelijke gelegenheden of als eindejaarsgeschenk. Laat je mini flesjes cava vandaag nog full colour bedrukken!

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van mini flesjes wijn met eigen etiket?

De levertijd van mini flesjes wijn met bedrukte etiketten hangt af van hoed druk het is, maar varieert van 4-10 werkdagen. Heb je een spoed levering nodig? Neem dan contact op met één van onze medewerkers om de opties te bespreken.

Wat is de minimale afname van mini flesjes wijn met eigen etiket?

De minimale afname voor mini flesjes wijn met eigen etiket is 24 stuks.

Kan ik een sample ontvangen van mijn mini flesjes wijn met eigen etiket?

Je kan een sample zonder logo bestellen. Ben je benieuwd hoe jouw logo er op de het etiket van de mini fles wijn uit komt te zien? Vraag dan een digitaal ontwerp aan. Gratis en geheel vrijblijvend!

Lees verder +