Filter
4 Producten

Bourgogne Champagneglas 170 ml

  • Bezorgd op 12-04
  • Vanaf 36 stuks

Vanaf € 3,13

Marne Champagneglas 160 ml

  • Bezorgd op 12-04
  • Vanaf 36 stuks

Vanaf € 4,57

Loire Champagneglas 230 ml

  • Bezorgd op 12-04
  • Vanaf 36 stuks

Vanaf € 4,23

Claret Champagneglas 170 ml

  • Bezorgd op 12-04
  • Vanaf 36 stuks

Vanaf € 2,79

Champagneglazen met logo

Met je collega’s en zakenpartners proosten op het nieuwe jaar of op een nieuwe samenwerking? Je doet het met een heerlijk glaasje champagne! Om jouw feestelijke evenementen onvergetelijk te maken bedrukken wij champagneglazen met jouw logo. Een bedrukt champagneglas heeft een professionele uitstraling en maakt jouw eindejaarsborrel of feestelijke opening nog persoonlijker.

Bedrukte champagneglazen met logo kunnen voor diverse doeleinden dienen. Maak jouw feestje nog leuker, of schenk de champagneglazen als relatiegeschenk.

Champagneglazen met logo kunnen ideaal als relatiegeschenk. Champagneglazen met logo hebben een chique uitstraling. Verras je zakenpartners met een feestelijk, persoonlijk en chique geschenk! Met dit geschenk kunnen jij en zakenrelaties proosten op een goede samenwerking of een nieuwe deal. Met een feestelijk geschenk zoals bedrukte champagneglazen bouw je naast een zakelijke ook een persoonlijke band op met je zakenpartners. Het is immers erg belangrijk om je relaties goed te onderhouden!

Je kan champagneglazen ook laten bedrukken voor feestelijke evenementen. Denk hierbij aan een eindejaars- of kerstborrel, een opening, een jubileum of huwelijk. Jouw evenement krijgt die persoonlijke touch met gepersonaliseerde champagneglazen. Je kan champagneglazen laten bedrukken met jouw logo voor naamsbekendheid, maar ook met een mooie kerstwens of een quote!

Champagneglas bedrukken
Champagneglazen met logo bedrukken

Champagneglazen horeca

Jouw horecazaak een professionele look geven? Je doet het met de bedrukte champagneglazen van Joinz! Onze champagneglazen zijn van helder glas en hebben een chique uitstraling. Met logo bedrukte champagneglazen geef je jouw café of restaurant een chique uitstraling. Bestel dus vandaag nog je gepersonaliseerde champagneglazen vanaf €3,12 per stuk.

Champagneglazen bedrukken

Heb je een mooi champagneglas uitgekozen maar denk je: 'Welke bedrukking past jet beste bij mijn champagneglas?' Dat kan! Joinz heeft diverse bedrukkingsmogelijkheden voor champagneglazen. Om jouw een duidelijker beeld te geven hebben wij de meest voorkomende bedrukkingstechnieken voor champagneglazen op een rijtje gezet.

Champagneglazen graveren

Wil je jouw champagneglazen een chique uitstraling geven maar is graveren boven jouw budget? Laat je champagneglazen dan bedrukken met een imitatie ets! Deze bedrukking 'imiteert' een gravering en lijkt net op een echte gravering! De imitatie ets blijft maar liefst 2.000 wasbeurten op jouw champagneglazen zitten. Champagneglazen met een imitatie ets is ideaal als relatiegeschenk of voor in je horecazaak.

Keramiek Transfer

De op één na populairste bedrukking is de keramiek transfer bedrukking. Deze bedrukking kan jouw champagneglazen met één kleur naar keuze bedrukken. De keramiek transfer wordt vaak gebruikt voor logo's en bedrijfsnamen die in een vrolijke kleur op het champagneglas worden bedrukt.

Champagneglazen bedrukken met logo

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van bedrukte champagneglazen?

De levertijd van bedrukte champagneglazen hangt af van de drukte, maar varieert van 10-15 werkdagen. Heb je een spoed levering nodig? Neem dan contact op met één van onze medewerkers om de opties te bespreken.

Wat is de minimale afname van champagneglazen met logo?

De minimale afname voor bedrukte champagneglazen is 36 stuks.

Kan ik een sample ontvangen van mijn bedrukte champagneglas?

Je kan een sample van jouw champagneglas zonder logo bestellen. Ben je benieuwd hoe jouw logo er op het champagneglas uit komt te zien? Vraag dan een digitaal ontwerp aan. Gratis en geheel vrijblijvend!

Kan ik ook champagneglazen zonder bedrukking bestellen?

Je kan ook champagneglazen zonder bedrukking bestellen. Champagneglazen zonder bedrukking zijn goedkoper en kunnen soms sneller geleverd worden.

Lees verder +