Zakdoek bedrukken

Wil jij goed voor jouw gasten zorgen en laten zien dat je veel voor hun over hebt? Met zakdoek bedrukken kan jij dit op een originele manier doen! Zakdoeken komen in veel soorten en maten voor bij Joinz. Voor elke gelegenheid is er wel een goede zakdoek te vinden. Zo kan jij jouw bruiloft nog magischer maken door de papieren zakdoeken te verpakken met een afbeelding van het echtpaar. Ook kan jij als restaurant jouw gasten een verfrissingsdoekje geven na een heerlijke maaltijd. Er zijn echter nog zo veel meer mogelijkheden. Bij Joinz hebben wij een erg groot assortiment, waardoor wij ervan overtuigd zijn dat er ook wat voor jou en jouw bedrijf tussen zit. Mocht je vragen hebben, stel deze dan gerust via de chat, email of telefoon!

View as Grid List

16 Items

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

16 Items

per pagina
Set Descending Direction

Alles wat je moet weten over zakdoek bedrukken

Ben jij op zoek naar een multifunctioneel, handig en origineel geschenk? Met de bedrukte zakdoeken ben je aan het juiste adres! De zakdoeken met bedrukking zijn een echte hit op bruiloften, beursen of andere evenementen. Je kan de bedrukte zakdoeken echter ook goed weggeven als relatiegeschenk of juist zelf houden en gebruiken op kantoor. Zorg dat jouw gasten en klanten jouw logo of bedrijf niet snel vergeten door deze zakdoeken te bedrukken met jouw eigen logo of tekst.

Waarom zakdoek bedrukken?

 • Een prachtig relatiegeschenk
 • Erg veelzijdig en multifunctioneel
 • Echte hit op bruiloften, beursen of andere evenementen
 • Naamsbekendheid vergroten op een originele manier
 • Erg opvallend!

Papieren zakdoekjes bedrukken

Papieren zakdoekjes zijn het ideale geschenk voor veel verschillende momenten en doelgroepen. Papieren zakdoekjes zijn een perfect geschenk om te laten zien dat je veel om details geeft. Papieren zakdoekjes met bedrukking geven net die extra touch die jouw speciale dag nodig heeft. Gasten en klanten zullen het gegarandeerd waarderen als zij zien dat jij alles voor hun over hebt. Bovendien bevatten al onze verpakkingen 10 4-laagse zakdoekjes. Dit betekent dat jouw gasten of klanten de verpakking ook mee naar huis kunnen nemen. Hier zullen zij nog vaker in contact komen met jouw logo of tekst.

Grootste bestseller uit papieren zakdoekjes bedrukken

De zakdoekjes in doosje is een ideaal geschenk voor luxe, chique of bijzondere momenten. De zakdoekjes in doosje kunnen jouw speciale dag nog net die extra glans geven. De zakdoekjes in doosje in perfect voor een bruiloft, maar ook voor een receptie, vergadering of beurs. Op de voorkant kan je een logo, foto of tekst plaatsen. Na de speciale gelegenheid kunnen jouw gasten het doosje bovendien mee naar huis nemen. Het doosje bevat 10 4-laagse zakdoeken, waardoor het vaker gebruikt kan worden.

Tissue box bedrukken

Waarschijnlijk het meest multi-inzetbare beauty relatiegeschenk van het moment. De bedrukte tissue box kan ook veel momenten een belangrijke rol spelen voor jouw bedrijf. Zo kan de bedrukte tissue box goed worden ingezet tijdens een evenement of een beurs. Daarnaast is de tissue box ook ideaal voor zorg- of beautyinstellingen. Bij Joinz vinden we het belangrijk dat iedereen en elk bedrijf iets kan vinden in zijn eigen smaak. Om deze reden hebben wij bij Joinz een assortiment van wel meer dan 10 tissue boxen. Wij zijn er daardoor van overtuigd dat er ook wat voor jouw bedrijf tussen zit.

Origineelste uit tissue box bedrukken

Wil jij met jouw reclame letterlijk en figuurlijk boven de rest uit torenen? Zoek dan niet langer! De tissue box toren is het geschenk voor jou en jouw bedrijf. De tissue box kan is erg geschikt voor een evenement of beurs. Door deze tissue box te bedrukken, zullen gasten makkelijker jouw logo of bedrijsnaam kunnen onthouden. De tissue box toren kan ook erg goed gebruikt worden binnen jouw eigen bedrijf. Op deze manier laat jij aan jouw gasten zien dat je oog hebt voor detail.

Verfrissingsdoekjes bedrukken

Een welkome verfrissing aan jouw gasten of relaties geven? Na een lange reis, een maaltijd, vergadering of tijdens een beurs vinden veel mensen het fijn om zichzelf op te frissen. Met deze verfrissingsdoekjes kan jij die verfrissing geven. Ook kunnen deze verfrissingsdoekjes gebruikt worden om schoon te maken. Een echt handig en multifunctioneel geschenk dus!

Meest populaire uit verfrissingsdoekjes bedrukken

Na een lange reis of na het eten van een goede maaltijd hebben veel mensen behoefte om zich op te frissen. Door de bedrukte wet wipes kan jij hier goed op inspelen. De wet wipes zijn heerlijk verfrissende doekjes die goed gebruikt kunnen worden voor je handen of je gezicht. Door dit aan te bieden aan jouw gasten of klanten laat je zien dat beetje extra voor hun over te hebben. Ook kunnen deze doekjes goed ingezet worden tijdens evenementen of beursen. Na een dag rondgelopen te hebben of in vergaderingen te hebben gezeten, wordt een wet wipe altijd erg gewaardeerd!

Waarom zakdoek bedrukken bij Joinz?

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Gratis ontwerp
 • Lage minimale afname
 • Geen verzendkosten
 • Meestal geen bedrukkingskosten
 • Fantastische service