Wijnkist Tempranillo (rode wijn)

Maak je klanten en relaties blij met een gepersonaliseerde wijnkist met een heerlijke Tempranillo wijn! Voor een uitgebreide beschrijschrijving van de tempranillo bekijk je de productpagina. Het kistje wordt gevuld met houtwol, zodat de wijn goed beschermd blijft en het totaalplaatje een prachtige uitstraling heeft.

Wijn per stuk geleverd bij jouw klanten en werknemers

Bij Joinz nemen wij al jou werk uit handen. Wij produceren en versturen jouw flessen wijn individueel naar al jouw klanten en/of werknemers. Jij hoeft alleen maar jouw logo naar ons door te sturen en het ontwerp goed te keuren. Binnen 6 werkdagen heeft iedereen zijn pakket ontvangen.

Personalisatie

De wijn bedrukken wij met jouw persoonlijke etiket. Laat bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo of een leuke tekst op het etiket drukken! Onze designer ontwerpt graag samen met jou een prachtig etiket dat helemaal bij jouw bedrijf past. Daarnaast kan het wijnkistje ook gegraveerd worden met jouw logo of bijvoorbeeld een mooie boodschap. De prijs is inclusief etiket. Als je de kist wil graveren kan dat uiteraard ook!

Vraag nu via de website eenvoudig een offerte aan! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en sturen je gratis en vrijblijvend een ontwerp toe. Zo weet je zeker dat de wijn er precies zo uit komt te zien zoals jij wilt. 

€ 9,75
Op voorraad
SKU
Wijnkist Tempranillo | per stuk verstuurd
BULKVOORDEEL
  • Koop 48 voor € 9,50 per stuk en bespaar 3%
  • Koop 96 voor € 9,25 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 300 voor € 9,70 per stuk en bespaar 1%
Meer informatie
Categorie wijn Rode wijn
Wijnsoort Tempranillo
Herkomst wijn Spanje
Jaartal 2020
Inhoud 750 ml
Alcohol percentage 12,5 %
Levering wijn 10 werkdagen