Wijnkist Sauvignon Blanc (witte wijn)

Verras jouw medewerkers of relaties met een prachtige wijnkist met een heerlijke, frisse sauvignon blanc. Op de productpagina lees je meer over de smaak, herkomst en de wijnmaker van deze wijn. De wijnkistjes worden gevuld met houtwol, zodat de wijn goed beschermd blijft en het totaalplaatje er stijlvol uitziet.

Wijn per stuk geleverd bij jouw klanten en werknemers

Bij Joinz nemen wij al jou werk uit handen. Wij produceren en versturen jouw flessen wijn individueel naar al jouw klanten en/of werknemers. Jij hoeft alleen maar jouw logo naar ons door te sturen en het ontwerp goed te keuren. Binnen 6 werkdagen heeft iedereen zijn pakket ontvangen

Personalisatie
De wijnfles personaliseren wij altijd met jouw eigen etiket. Laat bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo of een mooie boodschap op het etiket drukken. Onze ontwerper maakt graag een design dat helemaal bij jouw bedrijf past. Het wijnkistje kan gegraveerd worden met jouw logo of tekst. Zo kan je dit cadeau dus op twee manieren personaliseren! 

Via de website vraag je eenvoudig en snel een offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en sturen je gratis en vrijblijvend een ontwerp toe. 

Kosten per stuk zijn incl. het eigen etiket.
Verzendkosten: Binnen Nederland rekenen wij €19,50 per opdracht. Voor verzendingen naar Belgie €25,00. 
€ 11,20
Op voorraad
SKU
Wijnkist Sauvignon Blanc | per stuk verstuurd
BULKVOORDEEL
  • Koop 48 voor € 10,95 per stuk en bespaar 2%
  • Koop 96 voor € 10,75 per stuk en bespaar 4%
  • Koop 150 voor € 10,50 per stuk en bespaar 6%
  • Koop 300 voor € 10,20 per stuk en bespaar 9%
Meer informatie
Categorie wijn Witte wijn
Wijnsoort Sauvignon Blanc
Herkomst wijn Zuid Afrika
Jaartal -
Inhoud 750 ml
Alcohol percentage 13 %
Levering wijn 10 werkdagen