Wijnkist 3 flessen

Wijnkist met drie heerlijke wijnen. Hiermee maak je collega's of relaties echt blij! De wijnkist wordt gegraveerd met jouw logo en/of persoonlijke boodschap. Het wijnpakket wordt standaard geleverd met twee heerlijke rode wijnen en een witte wijn, namelijk de tempranillo, de merlot en de sauvignon blanc.

Personalisatie
De wijnflessen worden bedrukt met jouw eigen etiket. Onze designer ontwerpt dit graag in samenwerking met jou. Op het etiket kan je bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo, een leuke boodschap of een mooie foto laten drukken. Of ontwerp een etiket dat geheel bij jouw huisstijl past! Het wijnkistje kan je laten graveren met jouw bedrijfslogo. Zo geef je echt een persoonlijk cadeau. 

Maak je relaties of medewerkers blij met een gepersonaliseerd cadeau! Wil je andere flessen wijn in de kist? Neem dan even contact met ons op om de opties te bespreken. De wijnflessen worden altijd geleverd inclusief gepersonaliseerd etiket. Jij kan dus op wel twee plekken het cadeau personaliseren!

Vraag een vrijblijvende offerte aan en we nemen direct contact met je op. Je kan natuurlijk ook een chatberichtje sturen! 

Kosten per stuk zijn incl. het eigen etiket
Verzendkosten: Binnen Nederland rekenen wij €19,50 per opdracht. Voor verzendingen naar Belgie €25,00. 
€ 28,40
Op voorraad
SKU
wijnkist 3 flessen
BULKVOORDEEL
  • Koop 48 voor € 27,65 per stuk en bespaar 3%
  • Koop 96 voor € 27,00 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 150 voor € 26,20 per stuk en bespaar 8%
  • Koop 300 voor € 25,35 per stuk en bespaar 11%
Meer informatie
Categorie wijn Rode wijn, Witte wijn
Wijnsoort Sauvignon Blanc, Tempranillo, Merlot
Herkomst wijn Frankrijk, Zuid Afrika, Spanje
Jaartal -
Inhoud 750 ml
Alcohol percentage 13 %, 14 %
Levering wijn 10 werkdagen