Sleutel USB sticks bedrukken met logo

De sleutel USB stick heeft de vorm en het formaat van een sleutel, waardoor deze gemakkelijk aan je sleutelbos past. Dit is onwijs handig, want zo neem je de USB stick automatisch overal mee naartoe. Op deze manier heb je belangrijke bestanden of foto’s altijd bij de hand. De sleutel USB sticks bestaan uit één stuk, waardoor ze een stijlvolle uitstraling hebben. De 'sleutels' van Joinz zijn krasbestendig, en hebben een speciale beschermcoating over de chip, waardoor deze geen dopje nodig heeft. Zo kan je de sleutel door weer en wind aan je sleutelbos blijven houden! Sleutel USB stick bedrukken met logo. De sleutel USB stick is één van de populairste USB sticks van Joinz. De sleutel USB stick kan in meerdere kleuren worden geleverd en kan zo perfect aansluiten bij jouw bedrijfskleuren. Naast bedrukt kan de sleutel USB stick ook gegraveerd worden. Door de sleutel USB stick te graveren krijgt deze een premium uitstraling. Benieuwd hoe jouw sleutel USB stick met logo er uit ziet? Stuur ons je logo en ontvang binnen 4 uur een gratis ontwerp >
View as Grid List

3 Items

per pagina
Set Descending Direction
  1. Sleutel USB stick kleur
View as Grid List

3 Items

per pagina
Set Descending Direction

USB sleutel bedrukken met jouw logo, tekst of website

Al je handige bestanden aan je sleutelbos? Het is nu mogelijk met de USB Sticks sleutel. De ‘sleutels’ van Joinz beschikken over een speciale beschermcoating waardoor de chip onbeschadigd blijft zonder dop. De sleutel USB sticks kunnen zowel gegraveerd als bedrukt worden met jouw logo. Bij bedrukking kan jouw logo in 1 tot 4 kleuren, of zelfs full-colour bedrukt worden. Zo springt jouw logo er echt uit. 

USB sleutel graveren: Bij gravering krijgt de stick een subtiele reliëf en een elegante uitstraling. Het logo komt licht zilverkleurig uit. De kleuren van jouw logo zie je bij gravering dus niet terug.

Sleutel USB stick met logo bestellen

Een bedrukte USB stick sleutel is een populair promotiemiddel. Ze worden vaak uitgedeeld op beurzen of andere medewerkers, of weggeven aan geliefde klanten, medewerkers of relaties. Het handige aan de sleutel USB stick is een dat je hem overal mee naartoe kan nemen. Door zijn handige vorm past hij aan iedere sleutelbos.

Levertijd

De levertijd beslaat 10 werkdagen. Nadat jij het ontwerp hebt goedgekeurd, starten wij het productieproces. Hierna zorgen wij dat jouw bestanden op de USB stick zullen komen te staan. Wanneer dit het geval is sturen we je de USB sticks toe. Het gehele proces neemt 10 werkdagen, oftewel 2 weken in beslag.

Verzendkosten

Wanneer je USB sticks bestelt bij Joinz, zijn de verzendkosten altijd gratis. Het maakt niet uit of je er nou 50 bestelt of een hele vracht, de verzendkosten betalen wij.

Gratis ontwerp aanvragen

Wanneer je een sleutel USB stick hebt gekozen kan je op een vrijblijvende offerte aanvragen. Na u aanvraag nemen we spoedig contact met jou op en gaan we aan de slag met een ontwerp. Wij sturen je zo snel mogelijk gratis en vrijblijvend een ontwerp toe. Het ontwerp kan nog aangepast worden, net zo lang tot de sleutel USB stick met logo aan al jouw wensen voldoet.