Rectangle powerbank 4000mah

Strakke lijnen & ronde hoeken maken deze powerbank stijlvol en modern. Met de metalen behuizing ziet de powerbank er premium uit en is dit een uitstekend kado voor jouw relaties. Met de capaciteit van 4000 mAh kan gaat je telefoon wel 1,5 keer langer mee. Je kan dus gerust een paar dagen zonder stopcontact.

Bedrukken

Jouw logo, tekst en/of website kan op de voor- en achterzijde van de powerbank worden bedrukt. Tevens kan de powerbank worden gegraveerd. De gravering krijgt de kleur van het metaal met een ander reliëf. Gravering van een logo is minder opvallend dan een bedrukking, maar heeft wel een premium uitstraling.

✓ Geschikt voor elke telefoon! Gratis geleverd met de handige 3 in 1 oplaadkabel. Hiermee kun je elke telefoon opladen: iPhone & Android.

€ 12,80
Op voorraad
SKU
Rectangle powerbank 4000mah
BULKVOORDEEL
  • Koop 100 voor € 12,50 per stuk en bespaar 2%
  • Koop 250 voor € 11,90 per stuk en bespaar 7%
  • Koop 500 voor € 10,90 per stuk en bespaar 15%
  • Koop 1000 voor € 10,50 per stuk en bespaar 18%

Waarom deze powerbank?

De stijlvolle uitstraling van de powerbank maakt hem perfect om weg te geven aan klanten en relaties. Een powerbank kan een échte redder in nood zijn wanneer je batterij leeg is. Doordat de powerbank intensief wordt gebruikt zal je in herinnering blijven bij de ontvanger. Je kan de powerbank dus als effectieve marketingtool gebruiken. 

De powerbank kan je bestellen in het zwart, goud, zilver, blauw, groen en roze. Bang dat jouw logo niet goed past bij een van de kleuren? Onze ontwerper kan dat probleem voor je oplossen! Een zwarte versie van jouw logo kan bijvoorbeeld prachtig staan op een gouden powerbank.

Bestellen

Vraag direct een offerte aan en we nemen z.s.m. contact met je op. Na samen geïnventariseerd te hebben over het ontwerp, gaat onze ontwerper voor je aan de slag. Jouw ontwerp ontvang je vaak al binnen 4 uur (op werkdagen). Als wij en jij 100% tevreden zijn gaan we over tot de productie. De powerbank heb je binnen 10 werkdagen in huis. Neem vandaag dus nog contact met ons op zodat we direct aan de slag kunnen.

Meer informatie
Materiaal Metaal
Beschikbare kleuren Blauw, Groen, Roze, Zwart, Goud, Zilver
Levertijd 10 werkdagen