Powerbank Relatiegeschenk Spoed

Heb jij binnen een week al een belangrijk evenement waarbij je graag een geschenk uit wil delen? Ook voor spoed powerbanks ben je bij Joinz op de juiste plek. Een spoed powerbank relatiegeschenk heb je al binnen 5 werkdagen in huis en soms zelfs nog eerder!
Bijna iedereen kan wel een powerbank gebruiken. Met een powerbank laad je jouw telefoon namelijk op waar en wanneer je maar wilt. Dit is ontzettend handig voor mensen die veel onderweg zijn of hun mobiele telefoon veel gebruiken. Een powerbank is dus erg leuk om uit te delen op evenementen die de hele dag duren, omdat de mensen hem direct kunnen gebruiken! Door de powerbank met jouw logo te bedrukken, maak je op een leuke en effectieve manier reclame.
Bekijk het ruime assortiment en bestel met spoed jouw powerbank relatiegeschenk!
View as Grid List

1 Item

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

1 Item

per pagina
Set Descending Direction

Spoed powerbank als relatiegeschenk

Ben je met spoed opzoek naar een relatiegeschenk? Heb je al aan een powerbank gedacht? De spoed powerbanks van Joinz heb je al binnen 5 werkdagen in huis! Bijna iedereen kan wel een powerbank gebruiken. Met een powerbank kun je namelijk waar en wanneer je maar wilt, je mobiele telefoon opladen. Dit is erg handig wanneer je vaak lang of veel onderweg bent, of wanneer je jouw telefoon veel gebruikt. Smartphones kunnen al snel leeg raken en dit kan ontzettend lastig zijn. Wanneer je de powerbank bij je hebt is dit probleem echter opgelost! Zo kun je toch nog dat belangrijke telefoontje plegen of mailtje versturen. 

Hoe kies ik de juiste powerbank?

Wat wil ik op de powerbank laten drukken?
Bij het kiezen van de juiste powerbank voor jouw marketing doeleinde, is het allereerst van belang om te bepalen wat voor soort bedrukking je op de powerbank wilt hebben. Alle spoed powerbanks kunnen full-color worden bedrukt. Dit betekent dat logo's, foto's of andere afbeeldingen in ontelbaar veel kleuren scherp op de powerbank gedrukt kunnen worden. De powerbanks kunnen voorzien worden van uiteenlopende formaten bedrukking. Wanneer je een grote en gedetailleerde afbeelding op de powerbank gedrukt wilt hebben, kies je bijvoorbeeld voor de Powerbank Rome

Hoeveel capaciteit heeft mijn powerbank nodig?
Nu vraag je je natuurlijk af hoe je kunt weten welke powerbank je moet kiezen. Allereerst is het belangrijk om te bedenken hoeveel capaciteit jouw powerbank nodig heeft. De spoed powerbanks hebben een capacieit van 700 mAh tot 4000 mAh. Hoe meer mAh, hoe vaker je je smartphone op kunt laden. Het is dus belangrijk om te bedenken hoe vaak je de powerbank wilt gebruiken, voordat je deze weer op moet laden. 

Uitgelichte powerbanks 

Ook wanneer je met spoed nog op zoek bent naar powerbanks, biedt Joinz nog een ruim assortiment. Wanneer je op zoek bent naar een originele powerbank, kies je bijvoorbeeld voor de Sleutelhanger Powerbank. Deze praktische powerbank is maar 6 centimeter groot, en hang je gemakkelijk aan je sleutelbos. Zo heb je deze powerbank dus altijd bij je! Een andere originele powerbank is de Zaklamp Powerbank. Met deze powerbank laad je uiteraard je telefoon op, maar daarnaast is deze powerbank ook een zaklamp! Een leuke gadget voor bijvoorbeeld mensen die veel van kamperen houden, maar ook handig voor als de stroom uitvalt! 

Met spoed powerbanks relatiegeschenken bestellen

Gratis ontwerp aanvragen

Wanneer je een geschikte powerbank hebt gevonden, vraag je via de website gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan. Een offerte heb je al binnen 10 seconden! Hierna vragen we je om de juiste bestanden en jouw ideeën voor de powerbank door te sturen. Onze designer gaat dan met het ontwerp van jouw powerbank aan de slag. Op werkdagen heb je het ontwerp gegarandeerd binnen 4 uur. Dit ontwerp is gratis en nog helemaal vrijblijvend. Wanneer jij het ontwerp goedgekeurd hebt, kan het productieproces van start gaan. 

Verzendkosten

Wanneer je met spoed powerbanks bij Joinz bestelt, zijn de verzendkosten altijd helemaal gratis. Het maakt niet uit hoeveel powerbanks je bestelt, het maakt ook niet uit dat je ze extra snel nodig hebt, de verzendkosten betalen wij. 

Levertijd

De spoed powerbanks worden gegarandeerd binnen 5 werkdagen geleverd. Soms kunnen de powerbanks echter nog eerder geleverd worden! Neem even contact met ons op voor de up-to-date status van jouw bestelling.