Powerbank Classic 2600 mAh

Deze powerbank is gemaakt in staafvorm en heeft een metalen behuizing. Bovenop de powerbank zit een zilveren aan/uitknop. Als je op de knop drukt gaat er een blauw led-lampje branden. De powerbank heeft een capaciteit 2600 mAh waarmee je jouw telefoon ongeveer 1 keer kan opladen. Dit is afhankelijk van het type telefoon wat je hebt. 

De classic powerbank is relatief goedkoop en is zeker waar voor je geld. De powerbank kan goed tegen een stootje en is reuze handig voor onderweg. Een nadeel is dat de powerbank niet zo lekker in je zak zit.

Bedrukken

De Classic powerbank bedrukken we aan vier zijden. We kunnen naast je logo, ook nog een tekst, website-link of je social media accounts bedrukken. Hierdoor is jouw powerbank een effectieve marketingtool.

✓ Geschikt voor elke telefoon! Gratis geleverd met de handige 3 in 1 oplaadkabel. Hiermee kun je elke telefoon opladen: iPhone & Android.

Bedrukken vanaf 100 stuks

€ 8,20
Op voorraad
SKU
J-PWB_004
BULKVOORDEEL
  • Koop 100 voor € 7,95 per stuk en bespaar 3%
  • Koop 250 voor € 7,60 per stuk en bespaar 7%
  • Koop 500 voor € 7,05 per stuk en bespaar 14%
  • Koop 1000 voor € 6,70 per stuk en bespaar 18%

Waarom deze powerbank?

De classic powerbank is een Prijstopper met veel bedrukkingmogelijkheden. Voor weinig geld gaat je telefoon zo'n twee keer langer mee. Daarnaast is de powerbank beschikbaar in veel verschillende kleuren waaronder goud en zilver. 

De powerbank is leuk om weg te geven aan klanten, relaties of je collega's. Zo'n handig cadeau kan iedereen goed gebruiken.

Bestellen

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en we nemen z.s.m. contact met je op. Na samen geïnventariseerd te hebben over het ontwerp, maakt onze ontwerper een proefdruk. Die krijg je vaak al binnen 4 uur binnen op de mail (op werkdagen). 

Joinz levert de classic powerbank al binnen 10 werkdagen. Bestel vandaag nog zodat we zo snel mogelijk voor je aan de slag kunnen!

Meer informatie
Afmetingen 94x20x20 mm
Materiaal Metaal
Beschikbare kleuren Blauw, Oranje, Groen, Geel, Roze, Wit, Grijs, Zwart, Goud, Zilver
Levertijd 10 werkdagen
Aantal USB poorten 1