Powerbank 10000 mAh

Powerbank met 10000 mAh

Deze krachtig powerbank met 10000 mAh is met zijn uitstraling en vermogen één van de populairste powerbanks uit ons assortiment. Omdat deze powerbank twee USB-uitgangen heeft kan je twee apparaten tegelijkertijd opladen! Tablet Opladen? Dit kan met de 2.0A USB-uitgang.

Je hoeft niet meer bang te zijn voor een lege batterij. De powerbank is krachtig genoeg om jouw telefoon 3-5 keer op te laden. De 4 kleine led-lampjes op de powerbank geven aan hoe vol je powerbank zit. Als 1 lampje brand heb je nog 0-25% batterij, 2 lampjes 26-50%, 3 lampjes 51-75% en 4 lampjes nog 76-100%. Zo weet je precies wanneer je jouw powerbank moet opladen.

Bedrukken

Jouw logo, foto en tekst worden full-color op de voor- en/of achterkant van de powerbank bedrukt. De powerbank kan volledig in jouw huisstijl worden ontworpen. Deze krachtige powerbank is het ultieme relatiegeschenk voor iedereen met een telefoon. De powerbank wordt gratis in een luxe gift-box geleverd waardoor het fantastisch is om weg te geven aan collega's of relaties.

✓ Geschikt voor elke telefoon! Gratis geleverd met de handige 3 in 1 oplaadkabel. Hiermee kun je elke telefoon opladen: iPhone & Android.

€ 22,00
Op voorraad
SKU
Powerbank 10000 mAh
BULKVOORDEEL
  • Koop 100 voor € 21,50 per stuk en bespaar 2%
  • Koop 250 voor € 19,60 per stuk en bespaar 11%
  • Koop 500 voor € 18,75 per stuk en bespaar 15%
  • Koop 1000 voor € 17,90 per stuk en bespaar 19%

Waarom deze powerbank?

Als je de powerbank vasthoudt weet je gelijk dat je een kwalitatief product in handen hebt. De powerbank is gemaakt van stevige kunststof en is mooi afgewerkt. Door de ronde hoeken en afgeronde boven- en onderkant ligt de telefoon lekker in de hand.

De powerbank is zeer compact voor zijn capaciteit. Door het lichte gewicht en kleine formaat kan je de powerbank moeiteloos in je tas of koffer bewaren. Voor mannen: Je kan de powerbank zelfs kwijt in je broekzak. De powerbank is sléchts 13 mm dik, maar door het ontwerp van de randen lijkt hij nog een stuk dunner.

Aan de zijkant van de powerbank zit een knopje in de rand verwerkt. Als je op daarop drukt kan je zien hoe vol je powerbank nog zit. De led-indicatoren zijn professioneel en minimalistisch en gaan helemaal op het ontwerp.

Relatiegeschenk

De 10.000 mAh powerbank is een fantastisch cadeau om je relaties mee te verblijden. Iedereen heeft een telefoon dus je slaat de plank nooit mis! Hoe handig een powerbank is merk je pas als je er een hebt. De powerbank is erg handig op reis, in het vliegtuig en in de trein. 

Bestellen

Vraag vandaag nog een offerte aan en we nemen direct contact met je op. Na je aanvraag gaan we direct voor je aan de slag. Samen inventariseren we ideeën, waarna onze ontwerper je binnen 4 uur een ontwerp stuurt (op werkdagen). 

Heb je een speciaal verzoek of een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via de mail, telefoon of chat! We helpen je graag bij het kiezen van de juiste powerbank en bij het realiseren van jouw idee.

Meer informatie
Afmetingen 127x75x13mm
Materiaal Kunststof
Beschikbare kleuren Wit
Levertijd 15 werkdagen
Aantal USB poorten 2