Markeerstiften Bedrukken

De belangrijkste notulen markeren, die deadline niet vergeten of belangrijke details op een order highlighten. Markeerstiften worden ontzettend veel gebruikt in het bedrijfsleven. Ze vormen dan ook een ideale give-away. Op het wit van de markeerstift valt jouw logo extra op. Joinz biedt verschillende typen tekstmarkers waarmee je jouw belangrijkste teksten tot in wel vijf verschillende kleuren extra op laat vallen. Vraag nu een gratis ontwerp aan. De tekstmarkers van Joinz heb je al binnen vijf werkdagen in huis!
View as Grid List

4 Items

per pagina
Set Descending Direction
 1. Tekstmarker
View as Grid List

4 Items

per pagina
Set Descending Direction

Alles wat je moet weten over markeerstiften met logo

Markeerstiften zijn er in alle soorten en maten en kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Zowel in het bedrijfsleven als in het dagelijks leven zijn ze niet te missen. Denk bijvoorbeeld aan die belangrijke afspraak in je agenda markeren, de belangrijkste notulen van een vergadering arceren of een detail benadrukken waar één van je medewerkers op moet letten. Joinz biedt verschillende markeerstiften die allemaal bedrukt kunnen worden met jouw bedrijfslogo.

Highlighter als give-away

Een markeerstift is erg leuk om weg te geven op beurzen, open dagen of andere evenementen. Vaak kunnen potentiële klanten of relaties de markeerstift namelijk direct diezelfde dag nog gebruiken. Zo zal jouw bedrijf snel meer naamsbekendheid krijgen. Op het witte oppervlak van de markeerstiften valt jouw logo extra goed op!

Waarom markeerstiften bedrukken?

 • Leuke give-away

 • Slim reclame maken

 • Logo in full-color

 • Handig voor gebruik op kantoor en thuis!

 • Niet weg te denken uit het bedrijfsleven

 • Vrolijke kleuren

Markeerstiften bedrukken

Wat je op de markeerstiften kunt laten drukken? Wat je maar wilt! Hoe groot het drukoppervlak is, verschilt per markeerstift. Op het witte oppervlak valt jouw logo bedrukking extra goed op. De bedrukking van de tekstmarkers gebeurt altijd in full-color. Dit betekent dat zelfs logo's of afbeeldingen met ontelbaar veel kleuren haarscherp op de markers gedrukt kunnen worden. 

Waarom tekstmarkers bedrukken bij Joinz?

 • Vrolijke kleuren markers

 • Haarscherpe full color bedrukking

 • Geen verzendkosten

 • Super snelle levering (binnen 5 werkdagen!)

 • Gratis en vrijblijvend ontwerp

 • Binnen 10 seconden een offerte 

Markeerstiften met logo bestellen

Gratis ontwerp markeerstiften met logo

Markeerstiften met logo bestellen is een eenvoudig klusje bij Joinz. Wanneer je een leuke markeerstift hebt gekozen, vraag je via de website eenvoudig een offerte aan. Wanneer wij jouw ideeën over de bedrukking weten en we jouw bestanden binnen hebben, gaat onze professional met een ontwerp voor de markeerstift aan de slag. Dit ontwerp is gratis en vrijblijvend en heb je al werkdagen al binnen vier uur in huis

Verzendkosten

Wanneer je markeerstiften met bedrukking bestelt bij Joinz, zijn de verzendkosten helemaal gratis. Het maakt niet uit of je er 100 bestelt of een pallet vol, de verzendkosten betalen wij. 

Levertijd

De markeerstiften heb je al bedrukt en al in huis binnen 5 werkdagen! Wanneer je de stiften nog eerder nodig hebt, kun je altijd even contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor een spoedbestelling bedrukte markeerstiften te bespreken.