Magneten bedrukken

Ben jij op zoek naar een leuk, origineel en buitengewoon handig relatiegeschenk? Met de bedrukte magneten ben jij aan het juiste adres! Het is één van de meest gebruikte attributen in zowel een huishouden als op kantoor. Jij kan nu wat toevoegen aan de handigheid van de magneet. Door jouw eigen logo, tekst of product te bedrukken op de magneten, maak jij er een geweldige reclamebron van. Ook kan je de bedrukte magneten natuurlijk gebruiken op jouw eigen kantoor. Op deze manier laat jij aan klanten en gasten zien dat je ook geeft om de details.

View as Grid List

10 Items

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

10 Items

per pagina
Set Descending Direction

Alles wat je moet weten over magneten bedrukken

Vaak zijn we belangrijke documenten of foto's net kwijt op de momenten dat we ze het hardste nodig hebben. Als je echter gebruik maakt van magneten is dit probleem weg! Met de magneten kan je ervoor zorgen dat jouw documenten of foto's worden vastgezet op een whiteboard, koelkast of ander centraal punt. Bij Joinz krijg je nu de mogelijkheid om de magneten te bedrukken of zelfs helemaal te ontwerpen. Op deze manier kan jij in jouw kantoor jouw eigen bedrukte magneten hebben. Je kan de magneten echter ook weggeven als een relatiegeschenk. Op deze manier zullen jouw relaties of klanten erg vaak in contact komen met jouw gepersonaliseerde magneten. Een ideale en leuke manier dus om reclame te doen!

Waarom magneten bedrukken bij Joinz?

  • Veel aanbod
  • Grote diversiteit in producten
  • Vrijblijvende offerte
  • Gratis ontwerp
  • Geen verzendkosten
  • Binnen 7 dagen geleverd
  • Al vanaf 100 stuks verkrijgbaar

Foto magneten

Een leuk moment wil je natuurlijk niet snel vergeten. Door een foto van dat moment te laten bedrukken op een magneet hou je deze mooie herinnering voor altijd bij je! Op deze manier kom je de foto vaak tegen, waardoor je weer even verblijd zal worden door de leuke herinnering. Ook kan je een foto van een leuke herinnering met een grote groep bedrukken, denk bijvoorbeeld aan een teamuitje of een familiedag. Een ideale magneet hiervoor kan de magneet 0.75 zijn. Om de magneet nog wat specialer te maken, kan je zelfs de hele vorm van de magneet ontwerpen. Op deze manier komt jouw foto nog beter naar voren en valt deze nog meer op. Een goede magneet hiervoor kan de magneet 0.75| eigen vorm zijn.

Magneet bedrukken

De bedrukking bij Joinz voor een magneet is voor full colour bedrukking helemaal gratis!  Dit houdt in dat je in zoveel mogelijk kleuren kan bedrukken als je zelf wilt. Bij sommige producten kan jij jouw product ook bedrukken met doming. Er komt dan een extra laag op jouw magneet; dit zorgt voor een 3D effect. Soms is het lastig om je goed in te beelden hoe jouw logo, tekst of product er uit komt te zien op een magneet. Daarom bieden wij altijd geheel vrijblijvende en gratis ontwerpen aan. Met elke andere vraag over bedrukking kan je altijd bij ons ontwerpteam terecht. Je kan jouw vraag stellen via de email, telefoon of chat!

Handig: Magneet 0.75 mm | custom made - extra sterk

Iedereen herkent het wel; net op het moment dat je het nodig hebt, ben jedat belangrijke papiertje kwijt. Door deze magneet ben je van dat probleem af! Met de magneet kan jij jouw belangrijke documenten of prachtige foto's ophangen op een koelkast of een andere centrale plek in het huis of op kantoor. Deze magneet heeft extra veel kracht, waardoor er ook meerdere documenten of foto's onder dezelfde magneet gebundeld kunnen worden.

Bestseller: Whiteboard magneet - eigen vorm

Geen enkel kantoor kan zonder: de whiteboard magneten. Met de whiteboard magneten zorg jij ervoor dat belangrijke documenten, foto's of folders aan jouw whiteboard vast komen te zitten. Bij Joinz geven wij jou nu de kans om jouw eigen whiteboard magneten te ontwerpen. Je kan hierbij kiezen voor een standaard vorm of een vrije vorm; zoals jouw logo of product. Deze whiteboard magneten kan jij vervolgens zelf gebruiken op jouw kantoor. Je kan de magneten echter ook weg geven als relatiegeschenk. Op deze manier komen jouw relaties of klanten erg vaak in contact met jouw logo of product.

Ideaal voor elke zakenman of zakenvrouw: de business card magneet

Business cards zijn ideaal als je net een potentiële relatie of klant hebt gesproken. Door een business card heeft de andere persoon jouw gegevens altijd paraat. In tegenstelling tot gewone business cards, worden magnetische visitekaartjes niet snel vergeten. Gewone business cards worden vaak opgeborgen en vergeten. Met een magnetische business card hangen jouw bedrijfsgegevens altijd in het zicht op een koelkast of een whiteboard. Doe hier dus je voordeel mee en zet de volgende stap in jouw reclame!