Katoenen tas bedrukken

Een katoenen tas met logo is een steeds populairder promotiemiddel. Bij Joinz laat je al een katoenen tas bedrukken vanaf 50 stuks. Katoenen tassen zijn hip, functioneel en niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. Met een katoenen tas geef je zeker een geliefd cadeau!
Katoenen tas bedrukken. Door de katoenen tas met logo te bedrukken, maak je op een creatieve en trendy manier reclame voor jouw bedrijf. Door de hoge functionaliteit en kwaliteit van de tassen worden deze vaak gebruikt. De tassen zijn ook zeer geschikt om uit te delen op beurzen, open dagen of andere evenementen. De tassen zijn geliefd bij jong en oud en worden door een ieder met open armen ontvangen.
Laat nu jouw katoenen tas bedrukken bij Joinz!
View as Grid List

4 Items

per pagina
Set Descending Direction
 1. Rugzak in kleur met bedrukking
 2. -31%
  Katoenen tas met logo | Kort handvat
  Regular Price € 1,75 Special Price € 1,20 Vanaf € 0,85
 3. -31%
  Katoenen tassen bedrukken | Lang handvat
  Regular Price € 1,75 Special Price € 1,20 Vanaf € 0,89
View as Grid List

4 Items

per pagina
Set Descending Direction

Katoenen tassen met logo

Katoenen tassen zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Als je om je heen kijkt, zie je dat bijna iedereen op straat wel met een katoenen tas met een leuke print loopt. De katoenen tassen worden gebruikt door mensen van alle leeftijden. Om deze reden worden de tassen vaak door bedrijven uitgedeeld op evenementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beurzen, maar ook op festivals of open dagen op scholen worden de tassen vaak uitgedeeld. Zo kunnen potentiële klanten de tas direct gebruiken om brochures en folders mee te nemen.

Rugzak met logo

Joinz biedt verschillende soorten katoenen tassen met logo. De meest populaire tas is de katoenen tas met lang handvat. Het design van deze tas is zo gemaakt dat er veel producten in passen, maar de tas niet te groot oogt. Door het lange handvat kan deze tas zowel om de schouder als met de hand gedragen worden. Daarnaast biedt Joinz ook verschillende katoenen rugzakken die bedrukt kunnen worden met jouw bedrijfslogo. De naturel rugzak met logo is gemaakt van ongebleekt katoen, waardoor deze grote gewichten aan kan. Daarnaast biedt Joinz ook deze rugzak in kleur met bedrukking. De rugzakken hebben een grote inhoud, waardoor er veel spullen in kunnen worden meegenomen. Ook hebben de rugzakken een sterke koordsluiting, waardoor veilig en gemakkelijk opgeborgen kunnen worden.

Katoenen tassen bedrukken

Wil jij katoenen tassen bedrukken? De katoenen tassen van Joinz zijn gemaakt van 100% ongebleekt en natuurlijk katoen. Ze zijn dus ook nog super duurzaam! De tassen kunnen in één tot vier kleuren of zelfs full-colour bedrukt worden. Door hun grote printoppervlak komt ieder logo prachtig op de tassen uit.

Katoenen tas met logo bestellen

Een katoenen tas met logo bestel je vanaf 250 stuks. Hoe meer katoenen tassen met logo je bestelt, hoe meer korting je ontvangt. Ben je op zoek naar een tas die je niet op de website kunt vinden? Neem dan even contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Verzendkosten

Wanneer je katoenen tassen met logo bestelt bij Joinz, zijn de verzendkosten altijd helemaal gratis. Het maakt niet uit hoeveel tassen je bestelt of welke soort, de verzendkosten betalen wij.

Gratis ontwerp

Wanneer je een katoenen tas hebt uitgekozen, vraag je via de website eenvoudig en snel een offerte aan. De offerte heb je al binnen 10 seconden! Nadat wij jouw bestanden hebben ontvangen, stuurt onze designer je zo snel mogelijk een gratis ontwerp toe. Dit ontwerp is helemaal vrijblijvend en kan nog aangepast worden.
Ontdek nu de mogelijkheden voor katoenen tassen bedrukken!