JBL Tune 500 koptelefoon bedrukken

JBL Tune 500
De JBL Tune 500 is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een praktische plug 'n go optie om muziek toe te voegen aan alle aspecten van zijn of haar leven. Het design van de JBL Tune 500 is strak, comfortabel en praktisch. De koptelefoon is opvouwbaar, zodat je hem makkelijk mee kan nemen. Dankzij de gewatteerde oorkussentjes en hoofdband geniet je van het beste draagcomfort. 
Met de 1-knopsafstandbediening en microfoon schakel je eenvoudig je muziek in of gebruik je Siri of Google Now zonder dat je je mobiele telefoon erbij hoeft te pakken. De koptelefoon is voorzien van een platte kabel die niet makkelijk in de knoop raakt. Heb je toch liever een koptelefoon zonder kabel? Kies dan voor de JBL Tune 500BT, die dankzij zijn Bluetooth functie geen kabel nodig heeft. 

Bedrukking
De JBL Tune 500 koptelefoon kan bedrukt worden aan beide zijden. We voorzien de koptelefoon dan van full color doming. Met full color doming kunnen logo's of andere afbeeldingen met wel honderden kleuren scherp op de koptelefoon gedrukt worden. Jouw logo krijgt dan een mooi glanzend laagje en komt iets dikker op de koptelefoon te liggen. 

€ 30,35
Op voorraad
SKU
JBL Tune 500
BULKVOORDEEL
  • Koop 100 voor € 29,35 per stuk en bespaar 3%
  • Koop 250 voor € 28,85 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 500 voor € 28,35 per stuk en bespaar 7%
Meer informatie
Afmetingen Audiokabel 120cm
Belfunctie Ja
Beschikbare kleuren Blauw, Wit
Levertijd 10 werkdagen
Setup instelkosten Gratis
Verzending NL/BE Gratis