Hoge capaciteit powerbank bedrukken met logo

Op zoek naar een functioneel en stijlvol relatiegeschenk? Laat hoge capaciteit powerbanks bedrukken door Joinz! Een powerbank is een externe batterij, waarmee jij overal en altijd je smartphone of tablet op kan laden. Een powerbank is niet voor niets één van de populairste relatiegeschenken. Bijna iedereen heeft wel eens meegemaakt dat de telefoon op een cruciaal moment een lege batterij had. Een powerbank voorkomt dit!
Powerbank groot met logo bedrukken. Het is ideaal om een grote powerbank met een hoge capaciteit te hebben, omdat je hier meerdere keren je telefoon mee op kunt laden. Door een powerbank met een hoge capaciteit cadeau te doen, straal je net dat beetje meer klasse uit en maak je jouw relaties net blijer. Ook vergroot je de kans dat jouw relaties de powerbank vaak gebruiken.
Laat hoge capaciteit powerbanks bedrukken door Joinz, voor een relatiegeschenk met klasse!
View as Grid List

7 Items

per pagina
Set Descending Direction
  1. A-Powerbank 10.000 mAh
  2. Super Powerbank 8000 mAh
  3. Curve Powerbank 9000 mAh
View as Grid List

7 Items

per pagina
Set Descending Direction

Powerbank groot met logo bedrukken

Een powerbank is één van de populairste relatiegeschenken van dit moment. En dat is niet zonder reden. Niets is immers zo vervelend als met een lege telefoon te komen te zitten. Een powerbank is een externe batterij, waarmee je altijd en overal je telefoon of tablet op kan laden. Ideaal dus! Een powerbank wordt altijd met open armen ontvangen

Met een powerbank met een hoge capaciteit, kan je zelfs meerdere keren je smartphone opladen. Zo hoef je dus niet iedere keer de powerbank zelf op te laden, maar kan je hem eerst meerdere keren gebruiken. Door een hoge capaciteit powerbank met logo cadeau te doen, straalt jouw bedrijf net dat beetje meer klasse uit. Dit wordt erg gewaardeerd door klanten en de kans is groot dat ze jouw powerbank vaak zullen gebruiken

Powerbank 10.000 mAh bedrukken

De capaciteit van een powerbank wordt uitgedrukt in ‘milliampère-uur’, afkort mAh. Hoe vaak je jouw smartphone met de powerbank op kan laden, is afhankelijk van het aantal mAh van je powerbank, maar ook van de accu van je smartphone. De meeste smartphones hebben tegenwoordig een batterijcapaciteit van minimaal 2500 mAh. Met een powerbank van 10.000 mAh kan je dus wel vier keer je telefoon opladen!
Ook voor tablets is een powerbank van 10.000 mAh ideaal. Tablets hebben namelijk een capaciteit van zo’n 6000 tot 8000 mAh. Een powerbank met een lage capaciteit is voor je tablet dus niet genoeg.

Kijk hier voor alles waar je op moet letten als je een powerbank wilt kopen

Hoge capaciteit powerbanks met logo bestellen

Giftbox bijbestellen

Om jouw relatiegeschenk er nog net wat feestelijker uit te laten zien, biedt Joinz de optie om voor maar €1,25 per stuk een elegante giftbox bij te bestellen.

Levertijd

De levertijd van de hoge capaciteit powerbanks is 10 werkdagen. Heb je de powerbanks sneller nodig? Neem gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verzendkosten

Wanneer je powerbanks met een hoge capaciteit bestelt, zijn de verzendkosten altijd gratis. Het maakt hierbij niet uit hoeveel je er bestelt, de verzendkosten zijn altijd voor ons. Service, van Joinz.

Gratis ontwerp aanvragen

Bij Joinz vraag je gratis en vrijblijvend een ontwerp aan. Hierop kan je precies zien hoe jouw hoge capaciteit powerbank met logo er uit komt te zien. Het ontwerp is vrijblijvend en kan nog aangepast worden. Net zo lang tot de powerbank aan al jouw wensen voldoet.