Goudstaaf Powerbank 2600mAh

De naam geeft het al weg, maar deze powerbank is in de vorm van goudstaaf. De goude, glansende kleur van de powerbank komt perfect overeen met die van een echte goudstaaf. De powerbank heeft een capaciteit van 2600 mAh, waarmee jouw telefoon ca. 2 keer zolang mee gaat. De powerbank is gemaakt van harde kunststof en heeft een glimmende reflectie. De powerbank weegt bijna niks waardoor je hem gemakkelijk kan meenemen in je tas.

Vanaf 50 stuks!

Bedrukkingsmogelijkheden

De powerbank kan bedrukt worden met jouw logo op de zijkanten van de powerbank. Doordat de zijkanten hoog en schuin zijn valt jouw logo enorm op. Ben je bang dat de kleur van jouw logo vloekt met het goud? Joinz heeft daar een oplossing voor. Onze ontwerper is gespecialiseerd in het aanpassen van jouw logo, zodat deze perfect op de powerbank komt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om jouw logo in het zwart te bedrukken, wat een prachtige combinatie is met goud.

✓ Geschikt voor elke telefoon! Gratis geleverd met de handige 3 in 1 oplaadkabel. Hiermee kun je elke telefoon opladen: iPhone & Android.

  

€ 10,00
Op voorraad
SKU
Goudstaaf Powerbank 2600mAh
BULKVOORDEEL
  • Koop 100 voor € 9,40 per stuk en bespaar 6%
  • Koop 250 voor € 8,60 per stuk en bespaar 14%
  • Koop 500 voor € 7,90 per stuk en bespaar 21%
  • Koop 1000 voor € 7,20 per stuk en bespaar 28%

Waarom deze powerbank?

Met deze 'goudstaaf' zorg je gegarandeerd voor een lach op het gezicht van je collega's, relaties of klanten. Dit cadeau zal veel door de ontvanger gebruikt worden, omdat bijna iedereen een telefoon heeft. Zo blijf jij als bedrijf in beeld. Daarnaast heeft deze powerbank een premium ontwerp met een portie humor. 

In de bovenkant van de powerbank staat het gewicht en het nummer van de goudstaaf gegraveerd, net zoals bij een echte goudstaaf. Laat de goudstaaf verpakken in een gift box met jouw logo en je hebt een top-cadeau in handen.

Bestellen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en we nemen z.s.m. contact met je op. Onze ontwerper maakt een ontwerp van jouw goudstaaf en mailt dit naar je. Als wij en jij 100% tevreden zijn met het ontwerp gaan we over op de productie. Let op! De levertijd van deze strakke powerbank is 2 weken. Bestel de powerbank dus vandaag nog, zodat we gelijk voor je aan de slag kunnen! Heb je nog vragen of speciale verzoeken? Neem dan even contact met ons op via de mail, telefoon of chat!

Meer informatie
Afmetingen 10.5 x 3 x 2cm
Materiaal Kunststof
Beschikbare kleuren Goud
Levertijd 10 werkdagen
Aantal USB poorten 1