Draadloze oplader en speaker

Draadloze oplader en speaker

Je telefoon opladen en muziek luisteren in één? Het kan met deze draadloze speaker met oplader! Lees hieronder meer over de verschillende functies van deze leuke gadget.
De speaker/oplader heeft rubberen randen aan de boven- en onderkant zodat zowel je telefoon als de speaker niet gaan schuiven tijdens het opladen.

Draadloos opladen
Om je telefoon op te laden, leg je deze simpelweg op de speaker. Deze oplader is geschikt voor alle mobiele apparaten die zijn uitgerust met draadloze oplaadtechnologie, zoals de nieuwste generatie Android-telefoons en de iPhone 8, 8s en X. Wanneer de oplaad notificatie verschijnt, weet je dat het opladen is begonnen. 

Muziek afspelen
Deze handige 3-in-1 gadget heeft een leuke speaker functie. Verbind je telefoon eenvoudig met de speaker door hem er bovenop te leggen. De 5W speaker biedt een goede muziek kwaliteit. 

Telefoonstandaard
Ook wanneer jouw telefoon niet compatibel is met draadloze oplaadtechnologie, kun je deze speaker met telefoonstandaard nog steeds goed gebruiken. Het is namelijk ook erg makkelijk om je telefoon op de standaard te kunnen zetten als je bijvoorbeeld aan het werk bent. Zo zie je automatisch of er nieuwe berichtjes binnenkomen, zonder dat je telkens weer op je telefoon hoeft te kijken. Of bijvoorbeeld wanneer je op je smartphone een film wilt kijken, zet je hem op de speaker standaard. Zo hoef je niet de hele tijd je telefoon vast te houden. 

€ 16,75
Op voorraad
SKU
Draadloze oplader en speaker
BULKVOORDEEL
  • Koop 100 voor € 16,50 per stuk en bespaar 1%
  • Koop 250 voor € 14,35 per stuk en bespaar 14%
  • Koop 500 voor € 12,85 per stuk en bespaar 23%
  • Koop 1000 voor € 12,20 per stuk en bespaar 27%
  • Koop 2000 voor € 11,65 per stuk en bespaar 30%
Meer informatie
Levertijd 10 - 15 Werkdagen
Output draadloos opladen 5W
Afmetingen Logo: 62 x 62mm
Materiaal Kunststof