Custom made USB sticks

Custom made USB sticks, 3D USB sticks in de vorm van uw eigen logo of product

De custom made USB stick is de meest unieke manier om uw bedrijf te promoten. Je klanten of zakenrelaties zullen onder de indruk zijn van dit leuke en originele relatiegeschenk! Met deze USB stick laat je niet alleen jouw bedrijfslogo zien, maar zien klanten ook direct het product dat bij dit logo hoort.
Vrijwel elk product of idee kan door Joinz vervaardigd worden als USB stick. Op deze pagina staan een aantal voorbeelden van 3D USB sticks die wij in het verleden gemaakt hebben. Een kleine impressie van de vele mogelijke opties van Joinz!

Jouw product als USB stick
Heb je bij het zien van de opties inspiratie opgedaan voor een USB stick voor jouw bedrijf? Laat het ons weten! Vrijwel ieder logo, product, voertuig of gebouw kan als USB stick vervaardigd worden! Neem vrijblijvend contact met ons op om de opties voor jouw bedrijf te bespreken.

USB stick eigen vorm bestellen
Binnen één werkdag ontvang je een ontwerp. Dit ontwerp is vrijblijvend en kan nog aangepast worden. Pas als de 3D USB aan al jouw wensen voldoet zal het productieproces van start gaan. Vraag nu een gratis ontwerp aan >

View as Grid List

12 Items

per pagina
Set Descending Direction
  1. Slim USB Stick
View as Grid List

12 Items

per pagina
Set Descending Direction

USB stick eigen vorm

Een USB stick is een geliefd promotiemiddel. USBs zijn namelijk erg handig en worden in de praktijk veel gebruikt. Zo kan je bijvoorbeeld je vakantiefoto’s erop zetten of makkelijk bestanden naar een andere computer verplaatsen. Ook uit het bedrijfsleven kunnen USB sticks niet meer worden weggedacht.

Met een USB stick in eigen vorm heb je een origineler promotiemiddel in handen. Deze 3D USB stick toont namelijk niet alleen jouw logo, maar ook jouw product, gebouw of voertuig! Zo zijn deze USB sticks nog herkenbaarder voor je klanten en relaties.

Opslagcapaciteit

Bij het bestellen van een custom made USB stick bepaal je ook hoeveel opslagcapaciteit deze zal hebben. Joinz biedt 3D sticks van 1 GB, 2 GB, 4 GB, 8 GB, 16 GB en 32 GB. Hoeveel GB je nodig hebt is afhankelijk van waarvoor je de USB stick wilt gebruiken. Een USB stick met minder dat 1 GB is niet aan te raden, omdat je met zo weinig opslagcapaciteit bijna geen bestanden op de USB kan zetten. Daarom verkopen wij ook alleen USB sticks met een opslagcapaciteit van 1 GB en hoger. Vind je het lastig te bepalen hoeveel opslagcapaciteit jij nodig hebt? Neem gerust even contact met ons op voor een advies over jouw custom made USB stick.

Jouw bestanden>

Om de USB stick naar zijn volle effectiviteit in te zetten, is het slim om er enkele bestanden op te zetten voordat je de USB sticks uitdeelt. Denk bijvoorbeeld aan een leuke bedrijfsvideo, een brochure met aanbiedingen of een link naar jouw website.

Bij Joinz zetten we deze bestanden gratis op jouw custom made USB stick. Zo hoef je dit tijdrovende klusje niet zelf te doen! Bij bestanden die groter zijn dan 1 GB kunnen we een kleine bijdrage vragen.

USB stick eigen vorm bestellen

De producten op deze pagina zijn voorbeelden van 3D USB sticks die wij in het verleden gemaakt hebben. Ook jouw product, gebouw, voertuig of logo kunnen wij als USB stick vervaardigen! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of vraag een offerte aan via de website. Een USB stick in eigen vorm bestel je al vanaf 100 stuks

Levertijd

Het bestellen hoeft niet lang te duren. Na akkoord op het ontwerp kan de productie van start gaan. Joinz levert al custom made USB sticks binnen 15 werkdagen!

Verzendkosten

De verzendkosten zijn gratis! Dankzij de goede service van Joinz maakt het niet uit of je 50 stuks of een vrachtwagen vol bestelt. De verzendkosten zijn voor ons.

Gratis ontwerp custom made USB sticks

Wanneer je een idee hebt voor een custom made USB stick stuur je ons foto’s van het product, voertuig of ander object dat jij als USB stick vervaardigd wilt zien. Het is belangrijk dat je van alle zijden van het product een foto stuurt. Wanneer wij jouw bestanden binnen hebben, maken wij zo snel mogelijk een ontwerp van hoe jouw USB stick eruit zal komen te zien. Dit ontwerp is vrijblijvend en kan nog aangepast worden zodat de 3D USB stick uiteindelijk aan al jouw wensen voldoet.