Custom Made Award of Trofee - Op maat gemaakt

Uitreiking of evenement? Ons creatieve team helpt je aan een award of trofee op maat. Je wordt nauw bij het ontwerpproces betrokken. Eerst inventariseren we samen de ideeën en mogelijkheden. Mocht je zelf al iets in gedachte hebben dan kunnen we dit helemaal voor je uitwerken en realiseren.
Nog geen idee? Dan helpen onze ontwerpers je graag verder! Joinz is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van custom awards. Dankzij jarenlange ervaring en veel opdrachten weten wat de geschikte award voor jouw uitreiking is. Joinz heeft veel ervaring met het werken vanaf een blanco, daarom weten we precies hoe we jouw award vorm moeten geven.
Joinz ontwerpt en maakt o.a. awards voor Nederlands grootste retailevenementen & verschillende muziekuitreikingen. Een award of trofee kan je al laten maken vanaf 1 stuk. Jouw nieuwe uitreiking tot een succes laten worden? Uitpakken met een unieke award? Vraag een offerte aan en we nemen gelijk contact met je op!
View as Grid List

2 Items

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

2 Items

per pagina
Set Descending Direction

Trofee of Award op maat Laten Maken

Op een officiële uitreiking volstaat maar één ding. Dat de winnaar schittert met een prachtige award in zijn/haar hand. Wij zorgen dat de award schittert en maken en ontwerpen hem helemaal op maat. We passen het ontwerp net zolang aan totdat wij en jij 100% tevreden zijn.

Materiaal

We werken veel met glas en plexiglas, dit heeft een chique en stralende uitstraling. Awards bestel je bij ons in alle soorten en maten. Een Award die je door het Joinz team laat maken heeft eeuwigheidswaarde. We zorgen altijd voor de juiste uitstraling, zodat we zeker weten dat de award gekoesterd wordt door degene die hem ontvangt en een mooi plekje op de schoorsteenmantel krijgt.

Neem een voorbeeld aan Oscar

“Een custom award promoot jouw evenement” Een unieke, exclusieve award of trofee is prachtige reclame voor jouw evenement of uitreiking. Een evenement kan om zijn unieke awards bekend staan. Denk maar eens aan een oscar-award…  

De award is vaak het boegbeeld van een uitreiking. In publicaties komen de winnaars vaak groot met de award in beeld. Dit is ook het geval bij sportevenementen, waar de trofee altijd van dichtbij worden gefilmd. Niet voor niets zijn er bedrijven die graag de kosten voor het maken van een award op zich willen nemen in ruil voor een naamsvermelding.

Custom Made SkyRadio Award

Jouw award komt vaak groot in beeld in de Media.

Voorbeelden op maat gemaakte awards

Hieronder staan voorbeelden van award die we hebben ontworpen en gemaakt voor verschillende opdrachtgevers.

1: Joinz is met trots leverancier van de 538Dance Smash Award. De bovenstaande screenshot illustreerd goed hoe belangrijk een mooie award is. Wil je ook een trofee laten maken? Neem contact met ons op en wij vertellen je de mogelijkheden.

Op maat gemaakte Award 538Dance Smash

2. Custom made award plaats 1, 2 en 3 van de Code.Music Awards

Alle op maat gemaakte awards

Bij deze recente aanvraag kreeg Joinz 'passievrucht' als opdracht mee.

Op maat gemaakt award. Met als opdracht passievrucht

De trofeeën worden geleverd in een prachtige geschenkverpakking.

Gift Box trofee op maat

Joinz maakt graag jouw trofee of award op maat. Heb je een vraag over de kosten of wil je een ontwerp aanvragen, neem direct contact met ons op. We hebben een antwoord op al je vragen en helpen je graag verder op weg.