Curve Powerbank 9000 mAh

Met de capaciteit van 9000 mAh kan je jouw telefoon wel 3-4 keer opladen. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een lege batterij onderweg. Deze powerbank is erg handig op reis of vakantie.

De powerbank heeft een speciale schudfunctie waarmee je kan zien hoeveel capaciteit de powerbank nog heeft. Als je de powerbank heen en weer schudt worden 1-4 led-lampjes geactiveerd. 1 brandend lampje betekent dat je powerbank nog 0-25% batterij heeft, 2 Lampjes is 26-50% enz. Zo weet je precies wanneer je jouw powerbank moet opladen.

Bedrukkingsmogelijkheden

We kunnen jouw logo, tekst of website op de voor- en achterkant van de powerbank bedrukken. Er is genoeg bedrukkingoppervlak om jouw logo in het oog te laten springen.  Daarnaast is het mogelijk om de powerbank te laten graveren. 

✓ Geschikt voor elke telefoon! Gratis geleverd met de handige 3 in 1 oplaadkabel. Hiermee kun je elke telefoon opladen: iPhone & Android.

€ 22,00
Op voorraad
SKU
Curve Powerbank 9000 mAh
BULKVOORDEEL
  • Koop 100 voor € 21,50 per stuk en bespaar 2%
  • Koop 250 voor € 21,00 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 500 voor € 20,50 per stuk en bespaar 7%
  • Koop 1000 voor € 19,90 per stuk en bespaar 10%

Waarom deze powerbank?

De powerbank heeft een metalen behuizing met een matte afwerking. De zijkant van de powerbank is gemaakt van kunststof en voelt zacht en rubberachtig aan. De powerbank heeft mooi afgewerkte ronde hoeken. De led-indicator is goed zichtbaar dus je weet altijd hoelang je powerbank nog mee gaat. De powerbank heeft een capaciteit van wel 9000 mAh. Hiermee kan je jouw telefoon wel 3 tot 4 keer langer gebruiken. Ideaal als je geen stopcontact in de buurt hebt!

De Powerbank voelt vrij zwaar aan, maar is wel stevig. Als je de powerbank per ongeluk laat vallen hoe je niet bang te zijn dat die kapot is. De powerbank is redelijk compact en is gemakkelijk te bewaren in je tas. De curve powerbank van 9000 mAh is erg handig op vakantie of onderweg. 

Bestel

Laat de curve powerbank door de experts bedrukken met jouw logo, tekst en/of website. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we nemen z.s.m. contact met je op. Vervolgens maakt onze ontwerper een ontwerp en ontvang je deze op de mail. Vaak is het ontwerp al binnen vier uur af (op werkdagen). Nog vragen? Neem gerust contact met ons op via de mail, telefoon of chat! 

Graveren

Het is ook mogelijk om jouw logo in het metaal van de powerbank te laten graveren. Graveren is kleurloos en heeft luxe uitstraling. Een opdruk in kleur valt meer op, maar een gravering ziet er premium uit en zorgt vor reliëf. Je kan er ook voor kiezen om de curve powerbank te laten bedrukken en graveren. Hiermee pak je de voordelen van beide technieken. Dit moet natuurlijk wel binnen je budget passen...

Relatiegeschenk

De powerbank is een leuk cadeau om weg te geven aan klanten of relaties. Omdat de powerbank zo functioneel is, zal degene die hem ontvangt 'm met veel plezier en intensief gebruiken. Hier door blijf jij, de gever van het geschenk, lang in beeld bij jou klanten en relaties.

Meer informatie
Materiaal Metaal
Beschikbare kleuren Zwart, Zilver
Levertijd 10 werkdagen
Aantal USB poorten 1