Curve Powerbank 5000 mAh

Curve Powerbank 5000mAh
Met capaciteit van 5000 mAh kan je twee keer je smartphone opladen. De Curve Powerbank heeft een speciale schudfunctie. Deze schudfunctie zorgt ervoor dat je kan zien hoeveel batterij je powerbank nog heeft! Door te schudden wordt een sensor geactiveerd. Hierna geven de led-lampje aan hoeveel batterij je powerbank nog heeft. 1 Lampje is 0-25%, 2 Lampjes is 26-50% enz. Zo weet je precies wanneer je jouw powerbank moet opladen.

Bedrukkingsmogelijkheden

We kunnen jouw logo, tekst of website op de voor- en achterkant van de powerbank bedrukken. Daarnaast is het mogelijk om de powerbank te laten graveren. 

✓ Geschikt voor elke telefoon! Gratis geleverd met de handige 3 in 1 oplaadkabel. Hiermee kun je elke telefoon opladen: iPhone & Android.

€ 15,25
Op voorraad
SKU
J-PWB_003
BULKVOORDEEL
  • Koop 100 voor € 14,50 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 250 voor € 14,15 per stuk en bespaar 7%
  • Koop 500 voor € 13,70 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 1000 voor € 12,75 per stuk en bespaar 16%

Waarom deze powerbank?

De powerbank heeft een matte afwerking van metaal. De zijkant van de powerbank is gemaakt van kunststof en voelt zacht en rubberachtig aan. De powerbank heeft mooi afgewerkte ronde hoeken. De led-indicator is goed zichtbaar dus je weet altijd hoelang je powerbank nog mee gaat. Met een capaciteit van 5000 mAh kan je telefoon wel 1,5-2 keer langer mee. Ideaal als je geen stopcontact in de buurt hebt. 

De Powerbank voelt vrij zwaar aan, maar is wel stevig. Als je de powerbank per ongeluk laat vallen hoe je niet bang te zijn dat die kapot is.

Bestel

Laat de curve powerbank door de experts bedrukken met jouw logo, tekst en/of website. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we nemen z.s.m. contact met je op. Vervolgens maakt onze ontwerper een ontwerp en ontvang je deze op de mail. Vaak is het ontwerp al binnen vier uur af (op werkdagen). Nog vragen? Neem gerust contact met ons op via de mail, telefoon of chat! 

Graveren

Het is ook mogelijk om jouw logo in het metaal van de powerbank te laten graveren. Graveren is kleurloos en heeft luxe uitstraling. Een opdruk is over het algemeen leesbaarder. Je kan er ook voor kiezen om de curve powerbank te laten bedrukken en graveren.

Meer informatie
Afmetingen 119x67x13 mm
Materiaal Metaal
Beschikbare kleuren Zilver
Levertijd 10 werkdagen
Aantal USB poorten 1