Relatiegeschenken verzenden per adres

Relatiegeschenken verzenden per adres

Doordat velen van je collega's en relaties nu vanuit huis werken en er bijna geen fysieke ontmoetingen meer zijn krijgen wij nu vaak de vraag of wij onze relatiegeschenken ook kunnen bezorgen bij de eindontvanger! Joinz helpt jou er natuurlijk graag mee tegen een voordelig en klein bedrag!

In deze tijd is het extra belangrijk om je relaties te onderhouden en hen te laten weten dat je er bent! Een leuk relatiegeschenk zal met veel dankbaarheid worden ontvangen. Maar hoe krijg je dit bij je relatie nu de meeste fysieke contactmomenten voorlopig nog niet doorgaan?
In plaats van de gehele bestelling op je kantoor je ontvangen zorgen wij nu voor het inpakken en distribueren van jouw attenties naar je relaties. Na goed overleg en afstemmingen nemen wij jou deze zorgen uit handen en wordt het door Joinz geregeld!

Maatwerk

Wij begrijpen maar al te goed dat dit gehele proces maatwerk is. De afmetingen, nationaal of internationaal verzenden, verpakkingen, wel of geen kaartje, evt. cadeau verpakking, pakket- of brievenbus zending en ga zo maar door. 
De variaties zijn eindeloos maar ons team adviseert je graag aan de hand van jouw wensen.

Eindejaarsgeschenken 2020

Wil je een super leuk geschenk voor je relaties? Dan kunnen wij je zeker helpen ook nu hebben wij een leuk assortiment voor je samengesteld. Mis je kans niet en sluit het jaar positief af!
Klik op onderstaande afbeelding om geïnspireerd te raken.

Kerstpakket laten samenstellen

Bij Joinz kan je wensen voor een leuk Kerstpakket doorgeven. Het thema, budget en evt ideeën verwerken wij dan in een voor jou op maat gemaakt Kerstpakket! 
Uiteraard kunnen wij ook de verzending en aflevering verzorgen mocht dit nodig zijn.
Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je verrassen met een super voorstel!

 

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Uiteraard gaat Joinz zeer vertrouwelijk om met de verstrekte persoonsgegevens en worden deze enkel gebruikt voor het opmaken van de adreslabels voor aflevering van de pakketten. Na aflevering van de bestelling worden de persoongegevens door ons gewist.
Mocht je aanvullende vragen dan horen wij het graag!