Zonnebrandcrème bedrukken

Wil jij jouw naam verbinden aan de mooie zomerdagen? Met dit cadeau is jouw bedrijf niet meer los te koppelen van de prachtige zonnige dagen. Bij Joinz hebben wij heel veel aanbod in zonnebrandcrème. Zo hebben wij zonnebrandcrème van spf20, spf30 en spf50. Ook hebben wij aftersun voor de verkoelende factor na een prachtige dag. Alle zonnebrandcrème is bovendien waterproof en dermatologisch getest! De verpakkingen van de tube's zijn te bedrukken met jouw eigen logo of tekst. De zonnebrandcrème wordt vaak mee naar het buitenland genomen. Op deze manier krijgt jouw bedrijf zelfs naamsbekendheid over de Nederlandse landsgrenzen. Wacht dus niet langer en schaf ook één van de meest geliefde relatiegeschenken van het moment aan.

View as Grid List

1 Item

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

1 Item

per pagina
Set Descending Direction

Alles wat je moet weten over zonnebrandcrème bedrukken

De zomer is weer aangebroken en dat is niet onopgemerkt gebleven. Veel mensen gaan lekker genieten van het weer in zowel het binnen- als het buitenland. Door zonnebrandcrème te laten bedrukken met jouw eigen logo of tekst speel je hier op een originele en leuke manier op in. Joinz heeft veel opties qua zonnebrandcrème. Hierdoor zit er zeker ook wat bij voor jouw bedrijf of organisatie!

Waarom zonnebrandcrème bedrukken bij Joinz?

  • Jouw naam onlosmakelijk koppelen aan de prachtige zomerdagen
  • Voor elke leeftijd en doelgroep
  • Keuze uit 25, 50 of 100 ml
  • Keuze uit spf20, spf30 of spf50
  • Al mogelijk vanaf 100 stuks
  • Gratis offerte
  • Gratis bedrukking
  • Waterproof
  • Dermatologisch getest
  • Geproduceerd in Duitsland

Aftersun bedrukken

Naast de zonnebrandcrème bieden wij als Joinz ook twee soorten aftersun aan. De aftersun bestaat voor een groot gedeelte uit aloë vera. Al zo’n zesduizend jaar geleden vonden de Egyptenaren de geneeskrachtige werking van deze plant en noemden het ‘de plant van de onsterfelijkheid’. Vandaag de dag is er niet veel veranderd. Door de helende werking wordt de huid heerlijk verkoeld na een warme zomerdag. Het helpt de huid om beter te herstellen. Op deze manier kunnen uw relaties meerdere dagen achter elkaar heerlijk van de zon genieten! Bij Joinz hebben wij de variant met een sticker op de voorkant. Ook is de variant met volledige bedrukking beschikbaar.

Handig: de zonnebrandcrème met hanger

Wil jij jouw cadeau net die extra handigheid meegeven? Dan is dit het cadeau dat jij zoekt! De tube heeft aan de bovenkant een handige hanger. Zo kan je hem makkelijk aan je tas hangen. Op deze manier hoef je tijdens een warme dag niet eerst heel lang te zoeken in je tas. In plaats daarvan kan je gelijk de zonnebrandcrème pakken en je insmeren. 

Populair: de zonnebrandcrème 100 ml |spf50

Een gegarandeerd geliefd geschenk? Dan is deze zonnebrandcrème 100 ml | spf50 het geschenk dat jij zoekt! De tube bevat 100 ml, waardoor deze erg lang meekan. Ook heeft het een beschermingsfactor van spf50. Dit houdt in dat er een zeer hoge bescherming is tegen zowel UVA als UVB straling is. De tube is daarnaast volledig te bedrukken. Hierdoor is er erg veel ruimte om jouw eigen logo of tekst te plaatsen. Als jij jouw relaties dus echt wil verassen met een gaaf cadeau moet je voor deze variant gaan!