Unieke award of trofee voor jouw bedrijf of evenement

Award bestellen? Dan ben je hier op de juiste plek! Werknemer van de maand? Top prestatie behaald? Dat moet gevierd worden... Met een award zet je iemand helemaal in het zonnetje.
Ontdek ons ruime assortiment awards en trofeeën. De awards & trofeeën worden ontworpen door onze professionele ontwerper. Jouw tekst, logo, of foto worden stijlvol op de awards bedrukt of gegraveerd. Jouw award of trofee wordt helemaal naar jouw wensen aangepast.
Naast een standaard award of trofee, is ook mogelijk om een award op maat te laten maken. Standaard awards kan je al spotgoedkoop bestellen vanaf €14,70. Bij Joinz staat kwaliteit centraal. Daarom mogen we veel awards leveren aan bekende bedrijven, zoals Hunkemöller & Radio538.
Trofee morgen in huis
Heeft u morgen een trofee nodig? Neem gerust contact met ons op en wij zorgen dat het wordt geregeld. Bel:033-2464177
Award of trofee kopen? Materiaalkeuze
De awards worden gemaakt van verschillende materialen. Zo hebben we glazen, houten, kunststoffen, en metalen awards & trofeeën, met elk een eigen uitstraling.
Awards voor elke gelegenheid
In ons assortiment vind je awards en trofeeën voor elke gelegenheid. Van sportmedailles tot luxe trofeeën voor grote evenementen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 92

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 92

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


Award of trofee kopen– Alles wat je moet weten

Prijzen award & trofeëen

Wil je een award of trofee kopen? Bij Joinz krijg je een professioneel ontworpen award. Aan het ontwerpen van de trofee of award zitten opmaakkosten van €25 euro verbonden. Dit bedrag geldt voor je gehele bestelling. Als je meerdere awards bestelt, met op elk een andere tekst of opdruk, dan rekenen we slecht eenmalig €25 euro. Dit doen we om de kosten voor jouw zo laag mogelijk te houden.

Kosten bedrukken en graveren

  • Bedrukking: € 30,-
  • Gravering: €15,-

Award bedrukken of graveren?

Er zijn verschillende technieken om uw tekst of logo op een award te krijgen. U kunt bij de meeste award kiezen tussen bedrukken en graveren. Soms is het ook mogelijk om voor beide opties te kiezen. Als je je tekst en logo in kleur op de award wil, kan je het best kiezen voor bedrukken. Het bedrukken van een award kan in elke gewenste kleur.

Je kan ook kiezen voor graveren. Bij het graveren wordt jouw tekst met een laser in de award gegraveerd. Hierdoor krijgt de award een licht reliëf. Graveren heeft een luxe uitstraling en is bovendien onuitwisbaar.

Levertijd award

De meeste awards hebben een levertijd tussen de 2-10 werkdagen. Met de bovenstaande filters kunt u de awards met de gewenste levertijd bekijken. De awards die onder de categorie “Crystal Impressions” vallen hebben een levertijd van 2-3 weken.

Heeft u een noodgeval? Neem gerust contact met ons op, wellicht kunnen we een award al binnen een werkdag bij u thuis bezorgen.

Verzendkosten award

Awards en trofeeën hebben verzendkosten van 20 euro. De awards worden met extra zorg en bescherming ingepakt, zodat ze onderweg niet  kunnen beschadigen. Deze 20 euro is eenmalig, wil je 50 awards bestellen? Dan rekenen we maar 20 euro verzendkosten.  

Award/trofee bestellen | Welk soort past het best bij jou? (Materiaal, prijs etc.)

Het uitzoeken van een award kan nog een hele klus zijn. Zo moet je een keuze maken uit het materiaal, de grote van de award en je budget. Elk materiaal heeft zijn eigen uitstraling en voordelen. Kies je voor een glazen award, dan ben je gegarandeerd voor award die lekker zwaar aanvoelt en een premium uitstraling heeft. Wil je niet dat je award in duizend stukjes kan vallen, dan kan je ook kiezen voor een plexiglas award. Plexiglas awards lijken erg op glazen awards, maar vallen minder gemakkelijk kapot. Plexiglas is iets lichter dan gewoon glas, maar het is perfect materiaal voor awards en hebben een luxueuze uitstraling.

Wil je geen doorzichtige award, dan kan je ook kiezen voor een metalen award. Metalen awards hebben vaak iets minder ruimte voor bedrukking of eigen huisstijl. Daarentegen zijn sommige awards verguld met goud, en dat ziet er prachtig uit. Daarnaast kan je er ook voor kiezen een houten award te bestellen. Deze awards zijn van donker hout gemaakt en zijn vaak voorzien van een glasplaat die kan worden bedrukt.

Waarvoor kan ik een award gebruiken?

Joinz levert awards & trofeeën voor een scala aan gelegenheden. Van sportmedailles tot luxe awards op grote evenementen. De populairste gelegenheden om een award of trofee uit te reiken zijn bedrijfsuitreikingen en sportevenementen.

Bedrijfsuitreikingen zorgen voor een leuke werksfeer en zorgen voor extra motivatie. Je kan bijvoorbeeld awards uitreiken voor beste filiaal, beste jaarcijfers, beste werknemer, vrijwilliger van het jaar enzovoort. 2) Regionale/nationale prestaties op sportevenementen. Joinz verkoopt trofeeën die zeer geschikt zijn om te gebruiken op sportevenementen. Vooral awards in de hoge prijscategorie, maar ook enkele goedkopere trofeeën en medailles. 3) Muziek awards, om muzikale prestaties te bekronen of als dankbetuiging voor de inzet van een muzikant.