Adventskalender Bedrukken

Adventskalender bedrukken met logo

Adventskalender bedrukken met je eigen logo en snel geleverd!

Niets is leuker dan ontvangen van een chocolade Adventskalender. Iedereen vindt het spannend om een hokje open te maken om te zien wat er in zit. Het liefst maken wij ze allemaal tegelijk open maar dat mag natuurlijk niet. :)

Bij Joinz bieden wij meerdere Adventskalenders optie met chocola aan. Onze Classic A4 Adventskalender is al te bedrukken vanaf 50 stuks! Ook kan je gebruik maken van onze home delivery service. Dan zorgen wij dat de kalender ingepakt en verstuurd wordt naar je klant en/of relatie.

View as Grid List

5 Items

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

5 Items

per pagina
Set Descending Direction

Alles wat je moet weten over Adventskalenders bedrukken!

Elk jaar is het weer een feest om de adventskalenders weer te bedrukken voor onze relaties. Het is nog leuker om ze uit te delen aan je klanten.
Het belangrijkste om te weten is dat onze drukker tot 1 oktober bestellingen kan aannemen. Je ontwerp moet dus voor die datum zijn goedgekeurd :-D. Houd hier rekening mee als je de adventskaleders wilt bedrukken.

Adventskalender ontwerpen en bedrukken
Jouw logo op een Adventskalender? Vraag gratis een ontwerp aan en laat je verrassen met een gaaf ontwerp. Al vanaf 50 stuks kan jij je logo op een Adventskalender laten bedrukken. Vanaf 250 stuks kunnen wij de Adventskalender helemaal personaliseren. Dit doen wij met een all-over print.

Classic A4 Adventskalender

Een Classic Adventskalender voorzien van jouw logo. Zet je bedrijf voor bijna een hele maand in de schijnwerpers met dit super leuke geschenk.
Er zijn 13 verschillende motieven beschikbaar waarop jouw logo kan worden gedrukt. Van een sfeervolle kerstboom, kerstman, rendier, sneeuwpoppen tot andere kerstsfeer motieven.

Joinz maakt graag een ontwerp met je logo.Zo hoef je zelf niks te ontwerpen en nemen wij al je werk uit handen.
Al leverbaar vanaf 50 stuks met logo bedrukking. Maximaal in 2 kleuren te bedrukken. Prijs op de product pagina gaat uit van 1 kleur bedrukking. De 24 heerlijke chocolaatjes zijn gemaakt van Fairtrade Chocolade.


A4 Adventskalender FC bedrukt (Fairtrade Chocolade)
Adventskalender met logo

De Adventskalender die full colour bedrukt kan worden. Leverbaar vanaf 250 stuks. All-over full colour bedruk!
Levertijd is drie weken na goedkeuring van het ontwerp. De inhoudt van deze kalender is 24 chocolaatjes, circa 75 gram.


Fairtrade chocolade A5 Adventskalender

Vanaf 50 stuks kan je al de Fairtrade chocolade Adventskalender bestellen. En dat incl. all-over full colour bedrukking!
De kalender heeft de afmeting van een A5. Bestelbaar al vanaf 50 stuks. De kalender heeft 24 chocolaatjes, circa 48gram.

Fairtrade adventskalender

Premium A4 Celebrations Adventskalender

24 heerlijke celebrations. Een echte verrassing wat er achter het vakje zit.
Al all-over bedrukt vanaf 250 stuks. Neem contact met onze medewerkers op over de levertijd van de celebrations Adventskalender.
Celebtration adventskalender bedrukt

 

Levertijd Adventskalender bedrukken

De levertijd van de meeste Adventskalenders is circa 3 weken na goedkeuring van het ontwerp. Je kunt bij ons de Adventskalenders bestellen tot 1 november.

Verzendservice

Een Adventskalender bedrukken en laten versturen? Dat is bij ons ook mogelijk! Vraag een excel verstuurd lijst op aan de Joinz medewerker. Deze dient te worden ingevuld en wij zorgen er dan voor dat ze stuk voor stuk worden afgeleverd.

Waarom de Adventskalender onmisbaar is voor jou marketing campagne!

Als kind al wilde je vroeger altijd al een Adventskalender bemachtigen. Van je ouders mocht je altijd maar één vakje per dag openen. En soms gebeurde het dat je er dan stiekem toch een extra open maakte. De spanning om te zien wat er achter het vakje zat was te groot en de chocola te lekker. Hoe leuk is het nu om als volwassenen weer een Adventskalender te ontvangen met chocola? Daar kan geen ander geschenk tegenop. Een extra voordeel is dat jij een hele maand bij de klant op het bureau staat.

Wat is de geschiedenis van de Adventskalender?

Het ontstaan van de Adventskalender komt uit de 19e eeuw en is het populairst in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. De kalender wordt gebruikt om toe te leven naar Kerstmis. Een belangrijke feestdag in de christelijke traditie. Advent komt van het Latijnse woord adventus, dat betekent komst. In de Adventsperiode bereiden mensen zich voor op Kerst. In de Nederlandse samenleving is deze periode altijd er gezellig en doen we veel samen met vrienden en familie. Er worden kerstmarkten bezocht en andere leuke activiteiten samen gedaan.

De Adventsperiode duurt vier zondagen. De periode begint officieel op de zondag die het dichts bij 30 november valt. De adventskalender hebben wij in A5 en A4 formaat. Ze hebben luikjes waar er elke dag een van mag worden opgemaakt. In de meeste kalenders hebben wij chocola en celebrations. Alle Adventskalenders hebben gemeen dat ze de dagen aftellen tot Kerst. Aftellen tot Kerst was nog nooit zo leuk! Laat je Adventskalender bedrukken bij Joinz.

Eindejaarsgeschenken bedrukken
Bij Joinz hebben wij unieke eindejaarsgeschenken. Onze inkopers proberen zo innovatief en creatief mogelijk in te kopen. Zo heb jij altijd een uniek eindejaarsgeschenk voor je klanten.
Bekijk onze collectie hier.